- Poruka
- 10.608
Ako žena nije najbolji čovek onda me brišite sa tog spiska ljudi ...
Da li je i za vas žena najbolji čovek ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok, mame su ništa, sestre su ništa, drugarice, prijateljice..samo u muškarcu vidim uzor, takoreći ovaj iz kasapnice mi je bolji čovek od sestreAko žena nije najbolji čovek onda me brišite sa tog spiska ljudi ...
e da je trol..bilo bi dobroKakva trol tema.
Iskustvo me je naucilo da je neuporedivo veci procenat musko-muskih prijateljstava koja opstaju od procenta zensko-zenskih. Nisu dzabe musarci jaci pol. Ali opet, da nema zena nista ne bi imalo smisla. Ljubav majke prema detetu, sestre prema bratu, pa cak i u nekim slucajevima zene prema muzu je nesto na cime pociva ova nasa civilizacija i bez toga ona ne bi opstala.
Slažem se - zato tako jako i svakako volim žene., blago mene ...žena je sve najbolje!
Došla sam samo da pitam Sotira kakve veze ima održavanje prijateljstava sa jačinom kod vašeg jakog pola?![]()
Zene se kroz zivot nesvesno vise vode emocijama nego muskarci
Pa zato sto nismo jaci samo fizicki, nego i psihicki. Na to sam mislio. Zene se vise vode emocijama kroz zivot, detinjastije su.
i sad se ti kao pravi muuudonja, konfrontiraj nama forumašicama i ugasio si karijeruIskustvo me je naucilo da je neuporedivo veci procenat musko-muskih prijateljstava koja opstaju od procenta zensko-zenskih. Nisu dzabe musarci jaci pol. Ali opet, da nema zena nista ne bi imalo smisla. Ljubav majke prema detetu, sestre prema bratu, pa cak i u nekim slucajevima zene prema muzu je nesto na cime pociva ova nasa civilizacija i bez toga ona ne bi opstala.
i sad se ti kao pravi muuudonja, konfrontiraj nama forumašicama i ugasio si karijeru
mani me tvoje epopeje o zadrugama, pinkovima i tako tim ssranjjima..tamo isdu slepci koje hrane slepciBrate ne konfrontiram se. Samo kazem moje misljenje, pa napisao sam da su zene blago, sta ima lepse nego drzati kao malo vode na dlanu majku, sestru, devojku, zenu....... Evo na primer sad je neki trend da se generalizuje da su maltene sve devojke sponzoruse i splavaruse.. Al ja uvek kazem, vecina su normalne, pametne i pristojne devojke, samo sto takve niko nece u rijalitiju, i onda glupani misle da je Srbija to sto vide na TV-u u Parovima i Zadruzi........
Ako guta redovno onda je.Ako žena nije najbolji čovek onda me brišite sa tog spiska ljudi ...
Samo ako gutaNije žena najbolji čovek, ali samo žena može čoveka da napravi pravim muškarcem! Ne može to ni majka, ni sestra, ni drugarica. Samo žena.
Samo ako guta
[/QUOTE
Podhitno da se oženiš!
neAko žena nije najbolji čovek onda me brišite sa tog spiska ljudi ...
Progutaće i tebe ako reši!Zenim je samo ako guta
Oce ima zena koje to jako voleProgutaće i tebe ako reši!