Da li je žena najbolji čovek ?

Iskustvo me je naucilo da je neuporedivo veci procenat musko-muskih prijateljstava koja opstaju od procenta zensko-zenskih. Nisu dzabe musarci jaci pol. Ali opet, da nema zena nista ne bi imalo smisla. Ljubav majke prema detetu, sestre prema bratu, pa cak i u nekim slucajevima zene prema muzu je nesto na cime pociva ova nasa civilizacija i bez toga ona ne bi opstala.

Iskustvo me je naucilo da je neuporedivo veci procenat musko-muskih prijateljstava koja opstaju od procenta zensko-zenskih. Nisu dzabe musarci jaci pol. Ali opet, da nema zena nista ne bi imalo smisla. Ljubav majke prema detetu, sestre prema bratu, pa cak i u nekim slucajevima zene prema muzu je nesto na cime pociva ova nasa civilizacija i bez toga ona ne bi opstala.

Није Ф.Д. безвезе написао да нам праве жене не дају да се срозамо у блато.

Ha! Nemoj da mi čitaš misli, to nije u redu :mrgreen:

5nlqx3n67e331.jpg

Zene se kroz zivot nesvesno vise vode emocijama nego muskarci

Pa zato sto nismo jaci samo fizicki, nego i psihicki. Na to sam mislio. Zene se vise vode emocijama kroz zivot, detinjastije su.
i sad se ti kao pravi muuudonja, konfrontiraj nama forumašicama i ugasio si karijeru

i sad se ti kao pravi muuudonja, konfrontiraj nama forumašicama i ugasio si karijeru

Brate ne konfrontiram se. Samo kazem moje misljenje, pa napisao sam da su zene blago, sta ima lepse nego drzati kao malo vode na dlanu majku, sestru, devojku, zenu....... Evo na primer sad je neki trend da se generalizuje da su maltene sve devojke sponzoruse i splavaruse.. Al ja uvek kazem, vecina su normalne, pametne i pristojne devojke, samo sto takve niko nece u rijalitiju, i onda glupani misle da je Srbija to sto vide na TV-u u Parovima i Zadruzi........

Brate ne konfrontiram se. Samo kazem moje misljenje, pa napisao sam da su zene blago, sta ima lepse nego drzati kao malo vode na dlanu majku, sestru, devojku, zenu....... Evo na primer sad je neki trend da se generalizuje da su maltene sve devojke sponzoruse i splavaruse.. Al ja uvek kazem, vecina su normalne, pametne i pristojne devojke, samo sto takve niko nece u rijalitiju, i onda glupani misle da je Srbija to sto vide na TV-u u Parovima i Zadruzi........
mani me tvoje epopeje o zadrugama, pinkovima i tako tim ssranjjima..tamo isdu slepci koje hrane slepci
pazi sad videh i PAROVI, dakle lepo si nam sve nabroja da ako ne šaltamo, onda guglujemo-guguluuuguguluu

msmse ovde nisu tema rijalitiji, jer u rijalitijima su ljudi koji drugačije nisu sposobni da zarade za cipele ili večeru
Srbija nije rijaliti, Srbija je Cerov Curac
u tom curcu, ne znam odakle si izvukao sstatistiku da je više muško muških prijateljsstava od žensko ženskih? a, to što si udrobio na čemu počiva naša civilizacija, bar ima neko utemeljenje.

Back