Da li je Vučić za Srbe samo loša kopija Broza Tita?

Ne znam, nešto mi tu nije u ravnoteži.

Naime, ti deklarišeš Kosmet svojim, a protestovala bi da Haradinaj nazove Suboticu svojom.

Moramo imati neke kriterijume, ko koga oštećuje ili ne oštećuje otcepljenjem.

Moj predlog pre 2008. glasio je da mi treba da se otcepimo od Kosova referendumom.

Kosovo i Metohija jesu srpski, Haradinaj ima pravo na njih baš kao i na Suboticu, dakle nema nikakvo pravo.

Jedino je potrebno da poštuje zakone Srbije i da živi gde želi.

Kao što su nas sa Zapada učili - interes .

Naš je interes da im ne damo NAŠU teritoriju, njihov je interes da nam otmu NAŠU teritoriju

U oba slučaja pojavljuje se NAŠA, pa prema tome ne vidim zašto bi mi mislili o bilo čemi njihovom , dok je NAŠE ugroženo.

Ako je u kontekstu da naše ostane naše da oni mirno žive, to je i naš interes , ako njima nije to interes što bi mi trčali da ostvarujemo njihov interes

dobro možda sutra vrate kosovo u srbiju i sve super, može da se putuje dole opuštenije

Zamisli da ste izneli sledeću platformu:

"Naš cilj je da svi Kosovci žive lepo, bez da im prebrojavamo krvna zrnca."

To bi bila široko prihvatljiva platforma.

Ali ne, vi ste rekli: "Podobne etničke grupe ovamo, nepodobne etničke grupe onamo!"

Ajde kaži u kojoj zapadnoj zemlji možeš da živiš a da je urušavaš?
Preteruješ o Srpskoj krivici.

- - - - - - - - - -

dobro možda sutra vrate kosovo u srbiju i sve super, može da se putuje dole opuštenije

Tebi je stalo do tvog putovanj na Kosovo a ne o budućnosti života Srba na Kosovu.

- - - - - - - - - -

Ali ako bi Kosovci živeli srećno u Nezavisnom Kosmetu, to bi vama bilo neprihvatljivo.

To je taj problem, naime SNS ne želi da vidi Kosovce srećnima.

Koji narod na svetu zivi na okupiranoj teritoriji srećno.Sačuvaj me bože kako razmišljaš.

Zmaj to ovako radi.....

To je video od Tita , perverznjak Zmaj :lol:

nepoznata-jugoslovenka-pruza-cvece-marsalu-titu.-deluje-kao-da-je-on-slucajno-hvata-za-grudi-ume.jpg

Pa kako bre nije mogao ništa više da učini?
Pa više je mogao da učini tako što nije smeo ništa da potpisuje sa šiptarskim teroristima.

Da ali ne bi ostao na vlast ...

Vidi politicarima je je najvaznije da ostanu ... da jasu.

Tako i Vucicu ... ali on usput i razara institucije ... odavno bi on ispusio da imamo jake institucije ...

Bio jedan srpski politicar koga su zvali PERA KONJ. Visoko pozicioniran,mozda njegova kopija. Tito je ipak svetska klasa ,dolazio mu Nikson,licno su nas vodili iz skolskih klupa da ga docekamo kao i Breznjeva ,Deci u Africi daju njegovo ime,znacajne ulice se i dalje zovu po njenmu u svetu, Niko ne revidira stav da je bio veliki,Da li je imao srece,svakako ,Da li znao ,mislim da jeste, Neke stvari su mu se namestile ,izolacija od Staljina koja je od Amerikanaca pozdravljena i za prier u je narod ziveo bolje nego oni u varsavskom paktu i pola sveta. U jednom trenutku kada je Britanijom vladao Harold Vilson bili smo na njihovom nivou, posle ih je podigla Margaret Tacher, Prema tome ni bleda kopija.

Kosovo i Metohija jesu srpski, Haradinaj ima pravo na njih baš kao i na Suboticu, dakle nema nikakvo pravo.
Evo šta je meni nelogično.

Ja sam znači u Beogradu. Otcepljenje Slovenije su predstavljali kao neki gubitak za Beograd.

Zatim otcepljenje Hrvatske kao gubitak za Beograd.

Otcepljenje Bosne, Makedonije gubitak za Beograd.

Podiže se alarm i o daljim gubicima za Beograd (gubitak Niša, gubitak Gnjilana).

Ja se svih tih decenija pitam, zašto se ne bi drugačije to moglo posmatrati,

jer je ipak Beograd bolji od 100% gorenavedenih "izgubljenih" dodika i ZSO-a.

Neka se drugi za promenu Sekiraju što su izgubili Savski Venac, a ja ću da plešem.

Evo šta je meni nelogično.

Ja sam znači u Beogradu. Otcepljenje Slovenije su predstavljali kao neki gubitak za Beograd.

Zatim otcepljenje Hrvatske kao gubitak za Beograd.

Otcepljenje Bosne, Makedonije gubitak za Beograd.

Podiže se alarm i o daljim gubicima za Beograd (gubitak Niša, gubitak Gnjilana).

Ja se svih tih decenija pitam, zašto se ne bi drugačije to moglo posmatrati,

jer je ipak Beograd bolji od 100% gorenavedenih "izgubljenih" dodika i ZSO-a.

Neka se drugi za promenu Sekiraju što su izgubili Savski Venac, a ja ću da plešem.
a ovamo zalis sto ode engleska iz unije..

Pa kako bre nije mogao ništa više da učini?
Pa više je mogao da učini tako što nije smeo ništa da potpisuje sa šiptarskim teroristima.

Oa sta ti mislis, da on moze da potpisuje i ne potpisuje sta zeli?

Znas li ti kakve PRITISKE on trpi od razlicitoh vlada i zemalja?

Da nije hteo da potpise odbacili bi ga kao staru kuhinjsku krpu i doveli nekoga koji bi potpisao....

Ti misalis da su danas predsednici kraljevi ili carevi, pa da rade sta zele kada se ujutro probude?

Da nije hteo da potpise odbacili bi ga kao staru kuhinjsku krpu i doveli nekoga koji bi potpisao....

Ti misalis da su danas predsednici kraljevi ili carevi, pa da rade sta zele kada se ujutro probude?

Znači u pravu su što vrše necivilizacijske pritiske na Srbiju?

a u čemu je ,,problem"...zbog čega mora da potpiše

Razmišljanje kako on vidi Srbe koji su u stvarnisti jedini neuspešan narod bivše SFRJ.Taj narod koji sada sluša Vučića nije sačuvao svoju teritoriju a svi ostali su dobili više nego što su ikada imali.
Србима су територије отели они који су у том тренутку били много јачи - Американци, Немци и остали који су одавно, још од како се рат завршио 1945., имали тај план. Броза су пуштали да ради шта хоће давали му и капом и шаком да би га одржали на власти и да би се у покојној Југославији живело боље него у СССР-у и осталим социјалистичким замљама тога доба. Сад је то дошло на наплату.

Back