Da li je Vučić za Srbe samo loša kopija Broza Tita?

nesko101

Elita
Poruka
20.784
Autorska tema!

Ovo pitanje vam se braćo Srbi samo nameće jer poslednje izjave Vučića Pinku za praznik o tome govore.
Razmišljanje kako on vidi Srbe koji su u stvarnisti jedini neuspešan narod bivše SFRJ.Taj narod koji sada sluša Vučića nije sačuvao svoju teritoriju a svi ostali su dobili više nego što su ikada imali.
I sada taj Vučić tom najneuspešnijem narodu prodaje ideologiju koju je koristio sam Tito protiv Srba a to je da trpi slabije od njih samih zarad nekakvog mira.
Izvolite voleo bih argumentima da me ubedite da nisam u pravu?

Autorska tema!

Ovo pitanje vam se braćo Srbi samo nameće jer poslednje izjave Vučića Pinku za praznik o tome govore.
Razmišljanje kako on vidi Srbe koji su u stvarnisti jedini neuspešan narod bivše SFRJ.Taj narod koji sada sluša Vučića nije sačuvao svoju teritoriju a svi ostali su dobili više nego što su ikada imali.
I sada taj Vučić tom najneuspešnijem narodu prodaje ideologiju koju je koristio sam Tito protiv Srba a to je da trpi slabije od njih samih zarad nekakvog mira.
sve si u pravu
taj covek nam je veliki dusmanin

sve si u pravu
taj covek nam je veliki dusmanin
Kažem nažalost.

- - - - - - - - - -

Вучић зна како је Броз дошао на власт, уз чију финансијску, политичку и медијску помоћ, и зна да он такву подршку нема, нити ће је икад имати, па и не покушава да изиграва Броза.

Ajde ponovi zašto ne pokušava da izigrava Broza?

Pa ne znam ta teorija kao Titu uspešnom političaru koliko je opravdana, da li bi taj čovek bio tako pozicioniran da je recimo bio predsednik sadašnje Slovenije ili Mongolije ?

Pre će biti da ima nešto u tome kojom teritorijom vladaš... kao da bi se neko zanimao za Srbiju da je recimo na teritoriji Švajcarske (nema veze sa uređenjem , standardom i svim onim što CH čini, samo geografski pojam )

Dakle Tito nije bio nikakav genije, naprotiv, obična protuva koja se dočepala vlasti i koja je koristila poziciju i kapital jedinog državotvornog naroda, ali ne u korist, već protiv tog naroda .

Pa ne znam ta teorija kao Titu uspešnom političaru koliko je opravdana, da li bi taj čovek bio tako pozicioniran da je recimo bio predsednik sadašnje Slovenije ili Mongolije ?

Pre će biti da ima nešto u tome kojom teritorijom vladaš... kao da bi se neko zanimao za Srbiju da je recimo na teritoriji Švajcarske (nema veze sa uređenjem , standardom i svim onim što CH čini, samo geografski pojam )

Dakle Tito nije bio nikakav genije, naprotiv, obična protuva koja se dočepala vlasti i koja je koristila poziciju i kapital jedinog državotvornog naroda, ali ne u korist, već protiv tog naroda .

A zasto se ti ne baziras na trenutni problem a to je AV ....

Zasto te boli Tito a AV ti je cool ...

Jel vidis sta je problem danas ? Tito ?

Ne nije. Populizam nije izmislio Tito nego SPS i Smrdikali na ovim prostorima.

Poslednja izmena:
A zasto se ti ne baziras na trenutni problem a to je AV ....

Zasto te boli Tito a AV ti je cool ...

Jel vidis sta je problem danas ? Tito ?

Ne nije.

Dok god imamo neku predstavu o Titu kao nekom uspešnom liku mi imamo problem

Ta priča kako je neki naš max domet Tito je takođe potpuno suluda i glupa, i svaki naš političar koji bi se poredio sa tim probisvetom bi u startu trebao biti kažnjen na prvim narednim izborima... da se preseli u istorijski zaborav.

Ja ovde nisam ni u jednoj reči pominjao Tita u pozitivnom smislu već naprotiv.Dakle ovo je samo kopija njegovog zla prema Srbima.Zato se sada SAMOJ Srbiji radi isto kao i SFRJ.

Ja ovde nisam ni u jednoj reči pominjao Tita u pozitivnom smislu već naprotiv.Dakle ovo je samo kopija njegovog zla prema Srbima.Zato se sada SAMOJ Srbiji radi isto kao i SFRJ.

Ne znam, ali ja imam utisak da se taj "titov sistem" polako razgrađuje, možda grešim

Onako prikriveno i ispod žita ... ali isplivava ono što nam je ostalo prekinuto 1945 ili čak i 1918, i to nema veze sa vlašću (ili ima , ali nije vidljivo)

Dok god imamo neku predstavu o Titu kao nekom uspešnom liku mi imamo problem

Ta priča kako je neki naš max domet Tito je takođe potpuno suluda i glupa, i svaki naš političar koji bi se poredio sa tim probisvetom bi u startu trebao biti kažnjen na prvim narednim izborima... da se preseli u istorijski zaborav.
  • Bio je protiv ulaska u Uniju jedača pasa (SSS EAU)
  • Smatrao je da nije lepo činiti genocid i etničko čišćenje

Zar ovo nisu bar neke, odlike vredne hvale? Neki političari su se posle 1980. popišmanili u ovima tačkama.

Autorska tema!

Ko je to slabiji od nas ako smo mi najneuspešniji narod?
Šta ti predlažeš umesto trpljenja?
Zašto misliš da najneuspešniji narod može iznedriti velikana na vlasti?

Posle Tita-Tito....

posle-tita-tito.jpg

• Bio je protiv ulaska u Uniju jedača pasa (SSS EAU)
  • Smatrao je da nije lepo činiti genocid i etničko čišćenje

Zar ovo nisu bar neke, odlike vredne hvale? Neki političari su se posle 1980. popišmanili u ovima tačkama.

Unija jedača pasa nije bila tako moćna kao što je sada , prema tome da je taj prevarant sada na vlasti prvi bi tamo trčao da se okoristi za malo moći

On je jedan genocid i etničko čišćenje proglasio za ideološku borbu, pa je tako neka baba sa Kozare, ili dete iz Prebilovaca bilo ogorčeni borac protiv fašizma ( a da fašistu nisu ni videli, ni čuli)

Kako reče "progresivne snage" - babe , dede, žene, deca , Srbi su ubijani zbog svoje progresivnosti od strane nekog "mrskog neprijatelja"- kog nije nikada rekao.

Dakle on je bio i genocidno nastrojen i podržavao je etničko čišćenje , jer po sadašnjim merilima - negacija genocida je genocid

Autorska tema!

glupo razmislljas prvo sto je bravar iz kumrovca kataloik i antisrpski elemenat, ubacen da rvatskoj obezbedi aboliciju od NAJVECIH YLOCINA I GENOCIDA U REGIONU OD VAJKADA DO DANAS, da je od gubitnika i fasiticke tvorevine agresorske , naopravi ravnopravnim i pobjednikom kao ostalim narodima... da joj pripoji baranju i srem, potom joj trasira put ka toliko sanjanom tisucljenjem snu da budu ono sto nikada nisu bili, naravno sve to na racun i stetu srba...

vucic je pravoslavac, prosto receno IZDAJNIK jer je primio pare i radi kao zapadni elemenat. Prodana dusa i strani placenik. ucenik je titoistickog agenta seselja, prodane duse, gde god se seselj pojavio srbima je smrklo, od krjaine i smene kapetana dragana, pa do danas... juce je vucko lajao protiv muslimana glumeci sovinistu srpsku patriotu toboz, i to je odgovaralo medijima zapadnim da nas lakse opljuju a danas opet radi ono sto odgovara zapadu...

ono nije sbrin pa je za ocekivano a ovo je nasa piz.da izdajnicka...

Једноставно и кратко

Autorska tema!

bice da je obrnuto..................TITO, koji je vladao samo 34 godine, SAMO JE BLEDA KOPIJA NASEG VULETA .............

Back