Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.283
...
Cisto retoricko pitanje...
...
Cisto retoricko pitanje...

Да ли је Вучић „свирао“ почетак грађанског рата?
https://srbin.info/da-li-je-vucic-svirao-pocetak-gradjanskog-rata/...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jedna i druga strana zele obracunom na ulicama da rese situaciju
ja to ne podrzavam
Podržao si, samo ne znaš.
Kad botuješ za nekoga ko je ukinuo slobodne institucije, skupštinu, medije i izbore, znači da si pristao da se politička borba odvija na ulicama.
Ne glupetaj.Sve su zabrljale te gluperde i autisti od studenata.
Sve su zabrljale te gluperde i autisti od studenata.
Nema sad tvit, tuku kolegu. Krenulo je. To se htelo zar ne?
Ne glupetaj.
Teske gluperde. Umesto da kao akademski gradjani, ali danas je ocigledno da bas svako moze da ima indeks, smisle zahtev i koji je to nacin da se menja sistem (jer im, jel'te, ne odgovaraju ni Vucic koji je nenadlezan, ni Zagorka za razgovor oko zahteva , ni niko, pa ne istrajase cak ni u tim osnovnim zahtevima), da smisle koji je to zakon koji je prvi korak ka menjanju sitema za koji se kaobajagi zalazu, a zna se koji je to zakon, oni se medjutim ponasaju kao zadnja bagra i ulicari.Sam AVtihrist svojim glupim Caci-huliganskim operacijama provocira jos zesce i radikalnije proteste...
Znaci mogao je da pusti da vecerasnji zakazani protesti prodju kezual, opusteno...
Mozda bi bila polupana neka prostorija SNS, ali to im prilika da je sutra renoviraju i operu pare u 3 vode kako i znaju i nikom nista...
Ali jok...njegov kompleks, los larakter i ko zna jos koja F dijagnoza su ga navukli da dovede Cacije, robijase i napujda ponekog Ćandara...
I sad je sam rasplamsao opet proteste...a jesen tek stize...
Znaci nevidjeni anti-talenat i Belzebub...sto bi rekao @Jugoslav Čvarak
...
Ne, to je ekoloska katastrofaIndijci i Nepalci će da se gađaju izmetom? Jel to građanski rat?
Da. Oni su krivi. Osuđenici pušteni iz zatvora, po nalogu SNs ,su nedužna bića. Blago Srbiji sa vama takvimaSve su zabrljale te gluperde i autisti od studenata.
Iksljucvo su oni krivi i za to. Glupi su i zamajali su ceo narod, pa i tuzioce.Da. Oni su krivi. Osuđenici pušteni iz zatvora, po nalogu SNs ,su nedužna bića. Blago Srbiji sa vama takvima
Ko je ovaj sto snima i ne pusta zenu da odbrani momka? Zasto su ga uvukli iz mase?
Kriv je valjda onaj koji upravlja a ne zna kako.Pustiti silovatelja iz zatvora i okrenuti ga protiv ljudi koji se bune je dno dna. Betirajte ćaćilen još jače.To rade pravi državniciIksljucvo su oni krivi i za to. Glupi su i zamajali su ceo narod, pa i tuzioce.
Ne racunam onaj ekstremni deo naroda koji bi se i crnom ciganinu pridruzio jer zeli haos.
Sve su zabrljale te gluperde i autisti od studenata.
Prostorije ne smeju pasti po cenu mrtvihKaže tvoj Šešelj večeras na Informeru (lično sam slušao) kako "u Subotici Ljotićevci i Titoisti napadaju prostorije SNS"...
Je l i ti misliš tako?![]()
Priznao da nema dovoljno policije.