Da li je Vucic spreman da pusti novi Covid ili je to samo laz kriminalaca Beograda?

Umri_muski

Legenda
Poruka
74.528
Ovih dana se sire price o tome da Loncar , Andrej i Alex prave kombinaciju snova, novi Covid pa nove restrikcije, pa maskice, pa lekici , pa omatorilo stanovnistvo u bunker i tako....do maja....

To su samo spekulacije raznih ljudi , znaci niti je Torlak u svojim laboratorijama nanjusio novi virus, niti za sada ima najave iz WHO, ali pitanje je u istom onom maniru koji ovde cesto vlada, a to je da li postoji sposobnost i beskrupuloznost da to odradi?

Kad studenti pocese da budu na ti sa Hrvatskom vladom, obavestajnom sluzbom i ko zna jos kojim zemljama...a sve u duhu pretpostavki , tako i ovo ne da bi leglo nego kao kec na milijardu evra bi leglo..

A pri tome nije poteklo u mojoj glavi , meni to stvarno ne bi nikad palo na pamet, nije da ne mogu da vrsim predikcije, ali to je vec genocidno razmisljanje, a ja i pored realnog posmatranja pogani koja je sad u Srpskom narodu i u Srbiji , opet nisam u tim razmisljanjima....

Back