sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
:shock:Potpišemo sporazum, oni šalju misiju, dobijemo nešto zauzvrat
ne potpišemo sporazum, oni šalju misiju, dobijemo **** da izbijemo oči
stvarno treba biti budala pa ostati u dilemi![]()
Perice, ti li si ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:Potpišemo sporazum, oni šalju misiju, dobijemo nešto zauzvrat
Wishful thinking.iskreno zelim da se voja i toma dogovore, sastave vladu posle novih izbora, uz podrshku dachica ili bez nje, pa da nam svima pokazu kako se to brani i odbranjuje kosovo i metohija!, tj.
sprechava misija eu, proglasenje nezavisnoti, njeno priznanje od strane zapada, muslimanskog sveta, i josh x zemalja....poshto, oni ocigledno imaju neki recept kako se treba nositi sa ovim faktima...i prevazici ih
evo, rad sam da nemo posmatram i dajem podrshku tom poduhvatu.
p.s. naravno, sve ovo u sluchaju da vojislav prebaci cenzus
tako je snajka, sve si nam mudro objasnila.
Marice...neko ti zvoni na vratima:smile:
Potpišemo sporazum, oni šalju misiju, dobijemo nešto zauzvrat
А не, Тадић је у кампањи причао нешто друго. Колико га цене из ЕУ су показали - нимало!
Споразум који ЕУ нуди је смешан, то није ССП! То је, да не будем груб, обичан вц папир који је упокован у обланде "почећемо једног дана да преговарамо о..."
Пошто гласачима ЛДП-а, као и делу жутих није стало до Космета, онда не вреди ни да објашњавам зашто је то пуцање у ногу, зар не?Уосталом, премијер је објаснио.
Vi ste zadojeni umovi koji ne razmisljaju svojom glavom, vec tudjom. Sorry! Sta vam mogu kad zelite da budete takvi, ostanite u svom blazenom neznanju!
Eh, da su samo oni, lako bismo...ja sam se juče zblaznula da je za Tadića glasala moja naj prijateljica koja je obrazovana žena, načitana, sa velikim znanjem istorije. U..srala se nad pričom ''ako dodju radikali, biće mrak''...šta su nam uradili, identitet nam uništili potpuno i nisu meni čudni ovi likovi poput Svete i Filateliste, oni mučeni samo traže neko jato da mu se priklone, pošto ne znaju ni ko su, ni šta su, ni gde su, a pogotovo ne znaju gde im je mesto.Vi ste zadojeni umovi koji ne razmisljaju svojom glavom, vec tudjom. Sorry! Sta vam mogu kad zelite da budete takvi, ostanite u svom blazenom neznanju!
Да, али од Тадићеве приче нема ништа, сада је пао избор на ЕУ или Косово и жути су брже боље покушали на мала врата да прогурају ЕУ. Е па за то многи нису гласали за Тадића.ne, tadic je u kampanji prichao o tome da- nasha, ogranichena i kljakava 'borba' za kosovo traje, da su pripremljene nashe reakcije na samoproglasenje, da u tom smislu ne odustaje od borbe za kosovo. blabla...jedina realna sustina, a da nije ona za populisticke novine, jeste da mi necemo priznati nikada kosovo.
i to je, u principu, jedino sto nam ostaje, dugorochno.
chak je, svojevremeno, kojen rekao, necemo prinzati sada, ali za 20ak godina, mozemo mozda da razgovaramo opet...
tadic je samo to prichao u kampanji, ali i drugu, podjednako bitnu i istaknutu stvar (koju je uzeo i za lajtmotiv drugog kruga)- da je pitanje naseg priblizavanja eu odvojeno pitanje, kao shto i jeste. i da, nikakav scenario ne znaci da cemo se odricati evropskog ukljucenja u srednjem roku.
Неће бити.politicki sporazum nije smeshan. to je vecina ssa, s tim da ce i sam ssa biti potpisan. ovo je bila samo trenutna uverevanje srbiji da ce postati clan, jednom, tj da se rachuna na nju (poshto su nashi i bosanski zvanichici se zale kako nemaju konkretan papir, ili najavu, osim solunskog samita iz 2002.e i priche o potencijalnim kandidatima)
Објаснио јуче премијер, али то теби није ни битно, зар не?nisi obajnio sta i gde je tu tacno pucanje u nogu. glasachu dss-a...
Eh, da su samo oni, lako bismo...ja sam se juče zblaznula da je za Tadića glasala moja naj prijateljica koja je obrazovana žena, načitana, sa velikim znanjem istorije. U..srala se nad pričom ''ako dodju radikali, biće mrak''...šta su nam uradili, identitet nam uništili potpuno i nisu meni čudni ovi likovi poput Svete i Filateliste, oni mučeni samo traže neko jato da mu se priklone, pošto ne znaju ni ko su, ni šta su, ni gde su, a pogotovo ne znaju gde im je mesto.
Ali, mi nećemo biti zlopamtiila, pa kad prodje ova ujdurma, prosvetljivaćemo ih, naučiće oni ponovo da nije sramota biti Srbin.![]()
Eh, da su samo oni, lako bismo...ja sam se juče zblaznula da je za Tadića glasala moja naj prijateljica koja je obrazovana žena, načitana, sa velikim znanjem istorije. U..srala se nad pričom ''ako dodju radikali, biće mrak''...šta su nam uradili, identitet nam uništili potpuno i nisu meni čudni ovi likovi poput Svete i Filateliste, oni mučeni samo traže neko jato da mu se priklone, pošto ne znaju ni ko su, ni šta su, ni gde su, a pogotovo ne znaju gde im je mesto.
Ali, mi nećemo biti zlopamtiila, pa kad prodje ova ujdurma, prosvetljivaćemo ih, naučiće oni ponovo da nije sramota biti Srbin.![]()
Sramota je biti glup.
Zna se sta je politika radikala,to je politika genocida i zatvaranja,politika fasizma,ne daleko od onoga sta Bush radi u sad.
daj leba ti ne seri:smile:
Да, али од Тадићеве приче нема ништа, сада је пао избор на ЕУ или Косово и жути су брже боље покушали на мала врата да прогурају ЕУ. Е па за то многи нису гласали за Тадића.
Неће бити.
Објаснио јуче премијер, али то теби није ни битно, зар не?![]()
A stvarno treba biti teska budala pa ovo napisati.:shock::?