Da li je Vil Smit zaista ošamario Kris Roka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.666
Meni sve to izgleda namešteno. Taj šamar je klasičan filmski. Da je pravi, videli bi ga iz više ugla, usporeni snimak i sve ostalo što ide...

Mislim da im je trebala dodatna senzacija a i daskrenu pažnju na tu bolest što ima Žada.

Oscars-2022-Will-Smith-Beats-Chris-Rock-video.jpg

Meni sve to izgleda namešteno. Taj šamar je klasičan filmski. Da je pravi, videli bi ga iz više ugla, usporeni snimak i sve ostalo što ide...

Mislim da im je trebala dodatna senzacija a i daskrenu pažnju na tu bolest što ima Žada.

Pogledajte prilog 1127535

Некако је Крисов образ мало црњи .. то је ваљда еквивалент црвенила .. када шамар добије неко тамније пути ....

.. а на овој ботоксованој .. фацијал експресион је непознаница ... можда је заостала сурпризе маска још из прошлога филма

Poslednja izmena:
Каква "Жада"? :roll:

Jada Pinkett Smith

Jade
is a mineral, much used in some cultures as jewellery and for ornaments, mostly known for its green varieties, though it appears naturally in other colors as well, notably yellow and white. Jade can refer to either of two different silicate minerals: nephrite (a silicate of calcium and magnesium in the amphibole group of minerals), or jadeite (a silicate of sodium and aluminium in the pyroxene group of minerals).

Жад је украсни минерал, углавном познат по својим зеленим варијететима. Може се односити на било који од два различита минерала: нефрит, силикат калцијума и магнезијума или жадеит, силикат натријума и алуминијум

Žada Pinket Smit

Back