U BG nije, ali u unutrasnjosti auto skole u nekim gradovima insistiraju na lepim manirima...
Sta spada u lepe manire?
Pa pored drzanja odstojanja, usporavanja kad se deca igraju cak i 10,20m od puta, spada i izuzetno retko koriscenje sirene, ulazak u jednosmernu ulicu poravnanjem uz blizu ivicu pa tek kasnije "prestrojavanje". Drugacija tehnika voznje je takodje odlika unutrasnjosti u odnosu na BG koji forsira agresivnu voznju uz snazan start, brzo pozicioniranje, kradju prostora i za skretanje i za prestrojavanje, kruzni su kao gladijatorske igre, cikanje sa izbacenim cekanjem u poprecnoj ulici je zastitni znak BG...
Ko nije ucio voznju u bg, kad vidi da je sporednjak izasao preko pola na tvoju putanju , popusti gas a onda se zaebo, pa mora da ga isprati da se ukljuci...
Ono sto unutrasnjost dobija boljom voznjom iskusnih i odgovornih vozaca gubi usled nevaspitanja, a to nevaspitanje je najveci uticaj na mlade vozace da prave opasnost..
Znaci unutrasnjost je sto posto mesto gde ce tip koji se sporo krece u jednosmernoj odjednom da zaustavi auto, izadje i ostavi otvorena vrata, valjda da da znak da ce brzo da se vrati, a da vas ostavi da blejite iza njega...nekad i par minuta....prike...
U BG se zna cesto videti u paraleli dva parkirana dzipa nasred raskrsnice kod semafora....a par puta i blizu kosovske je bila fora, tip stane izadje i ostavi kola i zatvori ulicu...moze mu se..
U BG je tesko naci mesto gde se drzi odstojanje....Gazela sigurno nije, Tunel nije, sve po centru nije...
Cak je to i navika, gledam bus vozaci ocekuju da se onaj ispred njih ne zaebava i da zna da je bus iza njega ....tako da nema naglog kocenja onih ispred, bas kao i ispred dzipa, to jeste pravilo u BG...Cak sam ja kad sam ucio voznju bio ucen da ako vec kocim naglo na crveno ili zuto, da pazim ko je iza mene da mi ne bi tudja hauba sisala teme...