Da li je u redu biti go pred svojom decom?

Nudisti idu na nudistička plaže, što je sasvim u redu.Neka tamo ne ide kome to smeta. Ostalo su egzibicionisti.
Опет кажем, да друштво није оптерећено сексом, проблема не би било. Овако, откривање интимних делова тела се аутоматски интерпретира као нешто повезано са сексом и сматра нечим срамотним. Покривање је само друштвени конструкт, зато у неким деловима света није у реду бити го ни пред својом децом док је у неким другим сасвим нормално бити го и у јавности.

Опет кажем, да друштво није оптерећено сексом, проблема не би било. Овако, откривање интимних делова тела се аутоматски интерпретира као нешто повезано са сексом и сматра нечим срамотним. Покривање је само друштвени конструкт, зато у неким деловима света није у реду бити го ни пред својом децом док је у неким другим сасвим нормално бити го и у јавности.
Gdje je to normalno biti go u javnosti?

Screenshot_20230331-130618~2.png

Gdje je to normalno biti go u javnosti?
У друштвеним заједницама где покривање због временских услова никад није било потребно па није ни заживело као друштвена норма. Нпр. у неким племенским заједницама.

Chrissy-Teigen-Is-Being-Judged-For-Taking-A-Bath-With-Her-Kids.jpg

Da li je u redu biti go pred svojom decom?
To kad su toliko mala mislim da i nije problem. Šta znaju mala deca...
Ja lično imam neki dogovor sa mojima još od trećeg osnovne da se ne šetamo međusobno goli po stanu :lol: Iako lično nemam nikakav problem da budem go pred bilo kime(naročito je li pred ženom. Samo se plašim da ne "zakaže stvar" tj. da me "on" ne obruka :rotf:).
Davno su me prošli "Šta će ko reći; misliti ili dal će mi se smejati "Čak sam ukapirao da ako mi se žena smeje(bar je tako kod mene) da je "moja stvar " još silnija i čvršća. Odnosno ne znam kako to tačno zove valjda potencija 😀

Back