Da li je u Donjem Vidovu kod Paracina zaista vanredno stanje ?

Poslednja izmena:
nego jedno pitanje hteo bih da uplatim neki novac iz USA
ne znam koliko je pouzdan ovaj sajt http://www.srbizasrbe.net/

Ako neko zna. Mislim otkud znam da ako uplatim na dati paypal da ce to otici u Srbiju ?

Stvarno nisam sigurna. Tako sam razocarana u ovu zemlju, ali kada meni suprug salje novac WESTERN UNION , to je sa onim brojem, mojim imenom i podacima, to je sigurno.
Ako imate nekog u Srbiji ko ce da sigurno prosledi novac humanitarnim organizacijama, to bi bila bolja ideja. Poslali biste novac Money gram/om ili Westernom, na njegovo ime, to je sigurno, samo trebate naci pravog coveka, pouzdanu osobu u Srbiji.

Stvarno nisam sigurna. Tako sam razocarana u ovu zemlju, ali kada meni suprug salje novac WESTERN UNION , to je sa onim brojem, mojim imenom i podacima, to je sigurno.
Ako imate nekog u Srbiji ko ce da sigurno prosledi novac humanitarnim organizacijama, to bi bila bolja ideja. Poslali biste novac Money gram/om ili Westernom, na njegovo ime, to je sigurno, samo trebate naci pravog coveka, pouzdanu osobu u Srbiji.

Da vec sam nasao neku devojku. Nadam se da ce to biti ok. Stvarno je uzas sta se desava.

A mislis da ce tebi da veruje :hahaha:

Dejan? On meni veruje ( barem ja mislim tako), kao i ja njemu. Ne mislis valjda da bih ja njemu maznula nekoliko stotina dolara, ili on meni,
a sve na stetu i nesrecu nekih unesrecenih ljudi u Srbiji? Ja ne znam s kim se ti druzis, Dejan i ja se ne poznajemo, ali postoje neke
uobicajene ljudske norme kojih se pridrzavamo.

Dejan? On meni veruje ( barem ja mislim tako), kao i ja njemu. Ne mislis valjda da bih ja njemu maznula nekoliko stotina dolara, ili on meni,
a sve na stetu i nesrecu nekih unesrecenih ljudi u Srbiji? Ja ne znam s kim se ti druzis, Dejan i ja se ne poznajemo, ali postoje neke
uobicajene ljudske norme kojih se pridrzavamo.

A to je onaK stvar resena, nego on pocrneo nesto :sad2:

Srbi za Srbe su super, stalno pomazu ljudima, nije to nesto puno, ali na primer renoviraju kuce, kupuju stoku itd...

Ajde kod pomaganja oko kuca, ok, ali da poklone , daju SVOJE nekom, e , tu smo sebican narod, cast izuzecima, a i ova pomoc, na pocetku, samo ako znaju da ce biti uzvracena, znaci cisto koristoljublje i proracunatost ...

Back