gost 279531
Stara legenda
- Poruka
- 80.235
Ako je tema za drugi pdf, premestite, ne znam to ...
I molim brz i iskren odgovor, ne zezam se, ozbiljno pitanje ..
I molim brz i iskren odgovor, ne zezam se, ozbiljno pitanje ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok.....sad mi je lakše kad se radi samo o informaciji, tj. proveri iste.
Mislim da je istina. Paracin je ceo pod vodom. Skoro kao Obrenovac.
Mislim da je istina. Paracin je ceo pod vodom. Skoro kao Obrenovac.
a ti to iz amerike gledash preko google earth-a?
Neka je i tako, pomogao je čovek, potrebna mi je bila info baš za to mesto, sada znam pouzdano ...a ti to iz amerike gledash preko google earth-a?
Neka je i tako, pomogao je čovek, potrebna mi je bila info baš za to mesto, sada znam pouzdano ...
Ne bas ali pratim sta ljudi kace na youtube
Evo kako to izgleda tamo negde.
a inace pogledao sam na mapi donji vodov je bas uz reku tako da su garant poplavljeni.
nego jedno pitanje hteo bih da uplatim neki novac iz USA
ne znam koliko je pouzdan ovaj sajt http://www.srbizasrbe.net/
Ako neko zna. Mislim otkud znam da ako uplatim na dati paypal da ce to otici u Srbiju ?
Stvarno nisam sigurna. Tako sam razocarana u ovu zemlju, ali kada meni suprug salje novac WESTERN UNION , to je sa onim brojem, mojim imenom i podacima, to je sigurno.
Ako imate nekog u Srbiji ko ce da sigurno prosledi novac humanitarnim organizacijama, to bi bila bolja ideja. Poslali biste novac Money gram/om ili Westernom, na njegovo ime, to je sigurno, samo trebate naci pravog coveka, pouzdanu osobu u Srbiji.
Da vec sam nasao neku devojku. Nadam se da ce to biti ok. Stvarno je uzas sta se desava.
Da vec sam nasao neku devojku. Nadam se da ce to biti ok. Stvarno je uzas sta se desava.
Posalji meni, ja za desetak dana idem tamo pa cu uplatiti i u svoje, a i tvoje ime.
Doduse i ne znam kome da uplatim. Nikome tamo nista ne verujem.
A mislis da ce tebi da veruje![]()
Dejan? On meni veruje ( barem ja mislim tako), kao i ja njemu. Ne mislis valjda da bih ja njemu maznula nekoliko stotina dolara, ili on meni,
a sve na stetu i nesrecu nekih unesrecenih ljudi u Srbiji? Ja ne znam s kim se ti druzis, Dejan i ja se ne poznajemo, ali postoje neke
uobicajene ljudske norme kojih se pridrzavamo.
Srbi za Srbe su super, stalno pomazu ljudima, nije to nesto puno, ali na primer renoviraju kuce, kupuju stoku itd...
Srbi za Srbe su super, stalno pomazu ljudima, nije to nesto puno, ali na primer renoviraju kuce, kupuju stoku itd...