- Poruka
- 92.152
Da li je upotreba mučenja ikada moralno dozvoljena?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moral je zaista klizav teren jer što je za neke moralno za druge nije itd.ukratko tortura nije prihvatljiva zbog moguće zloupotrebe jer ako kažeš da je prihvatljiva u određenim situacijama zarad višeg cilja i sl.dolazimo na teren tumačenja šta je kome viši cilj itdDa li je upotreba mučenja ikada moralno dozvoljena?
A osveta muskaraca?Pa uzmimo osvetu zena, totalno nepotrebna stvar, ali se jako cesto desava, jaoj ostavio me, sad cu da mu napakostim, jaoj povredio me sad cu da mu se osvetim.....
Koliko znas muskaraca da posle raskida zele da imaju nesto sa tom zenom?A osveta muskaraca?
Pune novine. No nema veze, najvise me boli ubistvo Ksenije Pajcin.Koliko znas muskaraca da posle raskida zele da imaju nesto sa tom zenom?
I kazi mi da taj muskarac nije od starta pokazivao svoju osobinu i nameru da je posesivan i da ksenija nije upravo zbog te njegove osobine i bila sa njim?Pune novine. No nema veze, najvise me boli ubistvo Ksenije Pajcin.
Ima jako puno osvetoljubivih muškaraca.Koliko znas muskaraca da posle raskida zele da imaju nesto sa tom zenom?
To treba pregledati da li postoje krediti?Ima jako puno osvetoljubivih muškaraca.
Koji se ne zadržavaju samo na kuknjavi i pričama...
U vaspitavanju deteta trebaju da učestvuju oba roditelja.neko to i primeti pa kaze da su danas mladi decaci vise slicni zenama nego muskarcima...samo sto ne moze da poveze i zakljuci da je to zbog instrukcija vaspitanja koje danas dolaze iskljucivo od majki...bilo samohranih bilo u braku..
Ovo mi malo pojasni.U vezama muskarci obicno kreditiraju
Nemas to danas, drustvo formira model koji sprovode oba roditelja ali je zenski model vaspitanja....pogledaj pazljivije....dete ne moze da razazna ili jedva neke detalje razaznaje , narocito u velikim gradovima....U vaspitavanju deteta trebaju da učestvuju oba roditelja.
To je neko moje mišljenje.
Krivica nikada nije na jednom.
Ovo mi malo pojasni.
Nestanovnice planete Zemlje, kao i drzave u kojoj trenutno obitavas, znas li trenutni broj ubijenih zena u njoj...? ili su ti svrake bas sav mozak popile...?I zatvor je tortura, znaci da ako nekog neces po kratkom postupku , onda mu odredis torturu...
Ali da ne relativizujem, ljudi imaju tezu da sve opravdava njihova samozastita...
Tako mogu da opravdaju sve , bas sve...
Pa uzmimo osvetu zena, totalno nepotrebna stvar, ali se jako cesto desava, jaoj ostavio me, sad cu da mu napakostim, jaoj povredio me sad cu da mu se osvetim.....
Doduse ne znam kako to sebi objasnjavaju zene a tako je cesto da ne moze covek da poveruje da zene sebe ubrajaju u ljude posle takvog postupka...ali eto to se desava svakodnevno...
Zenama ne smeta nedoslednost ama bas ni malo...nece otkloniti nedoslednost a uci ce u nove poduhvate koji jos vise sire polje dejstva nedoslednosti , rastezu nedoslednost do novih sirina..
Otud zakljucak malo pametnijih muskaraca da su zene intelektualno ogranicena bica, bas kao i priglupi muskarci.....Otud im savez feministkinja i feminista i seljobera ne izgleda cudan...
Jel nema ubijenih muskaraca?Nestanovnice planete Zemlje, kao i drzave u kojoj trenutno obitavas, znas li trenutni broj ubijenih zena u njoj...? ili su ti svrake bas sav mozak popile...?![]()
Kreditira....u smislu žrtvuje vreme ,emocije i kao najbitniju stavku neku materijalnu stvar...te onda mnogo vise emotivnog a i materijalnog a i vremena ulaze muskarac u pocetku veze...tj kreditira pocetak veze aktivnostima, vremenom i vrednostima...
Da ne govorim o materijalnim stvarima, tu tek imamo uzas od situacije..
Pa ocigledno jeste kad dodje do prekida....oba pola tako rade, ali kad dodje do prekida pre neke realizacije projekta, onda to lici na proneveru ili prevaru....Kreditira....u smislu žrtvuje vreme ,emocije i kao najbitniju stavku neku materijalnu stvar...
I nada se da će mu se ta žrtva isplatiti sa kamatom.
Ja ovo shvatam kao teško preračunavanje i kalkulisanje.
ima od puskaranja, nozekanja, ima i boska buha samoubica, a ja te pitam koji je procenat da zena strada od muskarca kod nas naspram obrnuto ??Jel nema ubijenih muskaraca?
Prvi put cujem za to.....