Da li je to usledio poziv? Vučić obrnuo ploču posle prozivke Erdagana i Turske: On je veliki lider, molio sam ga da ne naoružava Kosovo

Poruka
20.529
“ Pošto sam video glupe natpise u uglavnom domaćoj štampi, pošto postoje neki koji mrze svoju zemlju i kažu ‘aha, grlio si se s Erdoganom’… Uvek ću da budem dobar domaćin Erdoganu, reč je o čoveku koji je podigao Ankaru iz pepela i koji je posle Ataturka najveći turski lider. Moj posao je da stanem na stranu svog naroda i da se borim za interese svog naroda. Sigurno ću razgovarati sa Erdoganom“, rekao je Vučić i dodao da je pre godinu dana zamolio Erdogana da prestane sa naoružavanjem Kosova. “

https://nova.rs/vesti/politika/da-l...ki-lider-molio-sam-ga-da-ne-naoruzava-kosovo/

//////////////

a sto ne bi naoruzavao svoju VAZALNU VOJSKU ?

nas problem je sto nismo 1911 prilikom proterivanja turcina proterali i albance ,njihovu VAZALNU VOJSKU KOJU SU SA SOBOM DOVELI NA KOSOVO I METOHIJU...

tad smo trebali turske vazale i nase dusmane proterati zajedn os turcinom odkale su i dosli

a sto ne bi naoruzavao svoju VAZALNU VOJSKU ?

nas problem je sto nismo 1911 prilikom proterivanja turcina proterali i albance ,njihovu VAZALNU VOJSKU KOJU SU SA SOBOM DOVELI NA KOSOVO I METOHIJU...

tad smo trebali turske vazale i nase dusmane proterati zajedn os turcinom odkale su i dosli
Grčka Bugarska i Rumunija deportovale svoje muslimane ka Turskoj nakon 1918. Samo ih Srbija uzgajala... i.opet im Srbija ne valja.

1000011277.jpg

Ja ne znam kako neko može imati dva grama mozga i podržavati i dalje ovu nesposobnu protuvu?

On je Inspektor Kluzo političke scene. Nema ikoga ravnog njegovom ludilu i gluposti.
Naljutice se kolega sa zutim avatarom ako kazem da u Srbiji ima jako puno debila.

Сав је од гуме.
Милошевић нас је упропастио својом "непоколебљивошћу".

Ту је Вучић видео и научио да то не ваља ...

U politici je najvazniji pragmatizam........to jest prilagoditi se svakoj aktuelnoj situaciji kako bi se postigao krajnji cilj.

U politici je najvazniji pragmatizam........to jest prilagoditi se svakoj aktuelnoj situaciji kako bi se postigao krajnji cilj.
Šta je krajnji cilj? Beogradski Pašaluk?
Šta je uradio Vučić za dobrobit zemlje?
On je budala.

Erdogan: „Ako Srbija dirne BiH ili Kosovo, imat će protiv sebe 100 miliona Turaka“

Navodna izjava Erdogana, nije potvrđeno ali skroz realna.
Turska vojska je strašna sila sa artiljerijom iz Drugog svetskog rata i tenkovima iz petdesetih godina prošlog veka.

“ Pošto sam video glupe natpise u uglavnom domaćoj štampi, pošto postoje neki koji mrze svoju zemlju i kažu ‘aha, grlio si se s Erdoganom’… Uvek ću da budem dobar domaćin Erdoganu, reč je o čoveku koji je podigao Ankaru iz pepela i koji je posle Ataturka najveći turski lider. Moj posao je da stanem na stranu svog naroda i da se borim za interese svog naroda. Sigurno ću razgovarati sa Erdoganom“, rekao je Vučić i dodao da je pre godinu dana zamolio Erdogana da prestane sa naoružavanjem Kosova. “

https://nova.rs/vesti/politika/da-l...ki-lider-molio-sam-ga-da-ne-naoruzava-kosovo/

//////////////
Erdogan je njegov prijatelj.To vucko prvo svoje da obavesti,kako je ljut na Erdogana sto salje albancima dronove.Pred ovim mora da kleci.Zlikovac.

Back