kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Trumane, pisali smo na vise mesta da se astrologija bavi karakterom osobe a ne pogadjanjem kada ce se osoba udati, kakav ce biti bracni partner, da li ce imati frckavu kosu ili ravnu.
Na osnovu stelarnih upliva mogu se predvideti odredjena desavanja u buducnosti, jer osoba podleze uplivu, ali uvek postoji mogucnost izbora, jer svako bice poseduje faktor slobodne volje.
Npr. vidi se povoljan period za zacetak deteta, ali astrolog ne zna da li ce taj dan zena leci u krevet sa prtnerom ili nece, to je do nje. Tako i za sve drugo, postoje ciklusi povoljnih/nepovoljnih perioda i time se astrologija bavi.
Smrt. Vidi se kad dolazi na osnovu direkcija, loseg solarnog itd. ali ako osoba prestane da se drogira izbeci ce. Astrolog ne zna da li ce osoba prestati ili nece, ali moze ponuditi datum pocetka terapije kada je najbolje poceti sa lecenjem i sta moze dobiti kasnije ako radi ovako, a sta dobija i gubi ako radi onako.
Baza je alternativa, nije pogodak.
Ovako i ja razumm astrologiju.Evo mog primera.Zelela sam pre par godina prodati stan.Astrolog mi je rekao da su mi tokom cele godine losi aspekti i da se usredsredim na nesto drugo,da ne trosim energiju.Ali,tvrdoglavi ovan je terao po svome,silne novce sam dala na oglase a da mi se u toku tih 9 meseci niko nije ni interesovao za kupovinu!Stan u centru grada,relativno nova zgrada,a niko zivi me i ne zove da pita posto je!Dan nakon datuma izlaska iz nepovoljnih uticaja,imala sam dva kupca i u istom danu i prodah stan.