Da li je sve u redu sa mnom???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da sa mno nešto nije uredu.Skoro ništa ne volim da jedem!Mama jedva smislim šta će da mi skuva....jedem samo pasulj,paprikaš,rezacnce iz supe,testo,pirinadž,evrokrem,roštilj i ništa više....Kako da počnem da jedem sve?

Jao i ja imam isti problem. Jedem samo rostilj, krompir, supe, corbe, peciva, kolace, torte, slatikse, voce i povrce. Drugo ne mogu ni da okusim. Prosto ne znam sta mi je. Pijem samo vodu, sokove, vina, rakije, kafu, mleko i jogurt. Eto. I tako vec godinama. Pomagajte ako Boga znate!

Sifra: Aj ne rise!

To se zove losa navika,ili lose navike i zavise od vas a ne od nekog treceg,kad to budete zelele da prekinete onda ce te to i uraditi,a do tad se dzabe prica o tome...Da li cete prekinuti zavisi od vas dve,ni od koga vise...Moze na to da vas natera zdravlje koje je ugrozeno takvom ishranom ili to sto cete so ugojiti ili vec jeste...Ali ono sto treba da vas navede da prekinete sa tim Junk food jelom je zdrav razum...

P.S Kad budete prestale da jedete te gluposti,tj. kad ih budete jele povremeno,recimo jednom nedeljno date sebi dan kad trpate samo gluposti,bice vam daleko sladje,sad verovatno i ne uzivate u tome...

To se zove losa navika,ili lose navike i zavise od vas a ne od nekog treceg,kad to budete zelele da prekinete onda ce te to i uraditi,a do tad se dzabe prica o tome...Da li cete prekinuti zavisi od vas dve,ni od koga vise...Moze na to da vas natera zdravlje koje je ugrozeno takvom ishranom ili to sto cete so ugojiti ili vec jeste...Ali ono sto treba da vas navede da prekinete sa tim Junk food jelom je zdrav razum...

P.S Kad budete prestale da jedete te gluposti,tj. kad ih budete jele povremeno,recimo jednom nedeljno date sebi dan kad trpate samo gluposti,bice vam daleko sladje,sad verovatno i ne uzivate u tome...
Han vam Zem je muško a ne žensko....:D

Mislim da sa mno nešto nije uredu.Skoro ništa ne volim da jedem!Mama jedva smislim šta će da mi skuva....jedem samo pasulj,paprikaš,rezacnce iz supe,testo,pirinadž,eurokrem,roštilj i ništa više....Kako da počnem da jedem sve?

Strasno , jadna ti .... toliko gladne dece u srbiji koji bi bubreg dali da mogu jesti ovo svaki dan , a da ne govorim u svetu .
Ti si samo razmazeno deriste sa malim spektrom ukusa , to ce te pre ili kasnije doci zdravlja al ajd .

Slažem se...ali šta da radim,to je jače od mene...

104kard.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back