Da li je svaleracija idealni oblik bezanja od zene?

Taj njegov Tabloid ima dosta dobih informacija ali jako mali tiraz.
Ono sto je rekao isto Brkic u ovom intervju-u sto vise nije problem ko je na vlasti (ne mislim na jednoj coveka) vec sto mi zbog negativne selekcije koja traje sada isuvise dugo, vise i nemamo kadrove. To je najveci problem Srbije.

Da si gledala GOP konvenciju 17 kandidata za predsednika znala bi da to nije samo nas problem.

Bez'te bre tamo, matori alkoholicari.

Ja mogu biti pijani gad,ali nikad toliko ružan kao ti...Tu ni alkohol ne može ništa da ulepša!:rotf::rotf::rotf:

- - - - - - - - - -

Svaki levicarski sistem ima negativnu selekciju, to je jedna od posledica istog. Negativna selekcija je svuda, kod nas je samo bas ekstremno uocljiva, jer mi smo klosarskija i malogradjanskija varijanta levicarenja i neslobodnog trzista, sa mnogo manje para.

E,ovo ti je u redu...

Ybmti,ja jednom iz noćnog ribolova dono ujutru četiri soma i poređao na terasi...Ova moja zgranuta;-I šta ćemo sada s tim?:eek:
Pola podelio,a s pola napravio somovsku daću (po ugledu na svinjsku)...Puno dvorište ljudi,riblja ćorba i s tri talandare somovske šnicle...
Do ujutru iz Caribica naručivali pice...Sve se pojelo i popilo!z:cry:
(To su oni somovi opisani u mojoj priči "Somovi dj Dejvida Moralesa")

Ima, mana mu je samo to sto je alkoholicar, saradnik ruske Sluzbe, i mnogo veruje tim pajserima po Sluzbama; ali kada se uzmu u obzir ostali, to i nisu neke mane. z:D

Ma da, alkoholičar, saradnik ruske službe, veruje nekim pajserima po službama (1), čak napisao članak u kojem tvrdi, da se preko ks peru pare od aljbanske mafije 2..

1. Su(lu)dovanje

2. Nije ks nego razarač

Direktni link za t“a“b“l“o“i“d je ovde zabranjen.

Back