Da li je Srbija brutalno opljačkana u finalu mundobasketa?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.276
Košarkaška reprezentacija Srbije je poražena u finalu Svetskog prvenstva od nemačkog tima.

Da li su sudije oštetile naš tim ili nam je krivo pa se žalimo na sve i svakog?

1694371896047.png

Normalno je da ce nam biti krivo, nema tu nista lose, ali naslovi poput "Lica Zla" (i pored toga fotografija sudija), kao i ovaj naslov o pljacci koji ceo dan stoji kao glavna vest u glavnim medijima, po meni je to nenormalno...Ali to nije neocekivano niti strano nasim medijima...Ocekivano je i standardno...
znači misliš da su sudije bile fer i nisu uticale na rezultat?

znači misliš da su sudije bile fer i nisu uticale na rezultat?
Mislim da je u svakoj utakmici bilo sudijskih gresaka, da su neke odluke mogle da budu drugacije...Ali i da je Nemacka ipak bila malo bolja, imala manje gresaka, vise raspolozenih kosarkasa, mnogo toga sa sportskog aspekta bilo je na njhovoj strani...Pored toga mislim da sudije nisu imale nikakvu zelju da sude u bilo ciju korist...
Mogu jos da dodam kada se uzme ne samo ova utakmica vec sve utakmice i citavo prvenstvo, opet se moze reci da su Nemci odigrali najbolje...

Košarkaška reprezentacija Srbije je poražena u finalu Svetskog prvenstva od nemačkog tima.

Da li su sudije oštetile naš tim ili nam je krivo pa se žalimo na sve i svakog?

Pogledajte prilog 1408022
Sudije su ocenjene na samom pocetku od svih drzava,kao najgori do sada na mundobasketu.Pravili su mnogo gresaka,ali pravili su i u nasu korist.Tako da smo imali manje srece jednostavno protiv Nemaca.

Mislim da je u svakoj utakmici bilo sudijskih gresaka, da su neke odluke mogle da budu drugacije...Ali i da je Nemacka ipak bila malo bolja, imala manje gresaka, vise raspolozenih kosarkasa, mnogo toga sa sportskog aspekta bilo je na njhovoj strani...Pored toga mislim da sudije nisu imale nikakvu zelju da sude u bilo ciju korist...
Njemačka je bila za nijansu bolja,ali je suđenje objektivno bilo loše tokom cijelog śampionata

Pa jeste malo losije sudjenje, ali ni prvenstvo sveta vise nije kao sto je nekada bilo, na njega ne dolaze ni mnogi od najboljih kosarkasa, pa i sudjenje kao da je u skladu sa tim...Nema najboljih sudija...
To ko dolazi a ko ne je nebitno za suđenje,jednostavno FIBA godinama kuburi sa lošim sudijama,vjerovatno zato što moraju da ispune neke kvote kontinentalnih organizacija,nerealno je očekivati da neke sudije iz Filipina budu na nivou svojih kolega koji sude NBA i Euroligu

To ko dolazi a ko ne je nebitno za suđenje,jednostavno FIBA godinama kuburi sa lošim sudijama,vjerovatno zato što moraju da ispune neke kvote kontinentalnih organizacija,nerealno je očekivati da neke sudije iz Filipina budu na nivou svojih kolega koji sude NBA i Euroligu
Znam da nije povezano, ali sam samo konstatovao da ovo takmicenje kao da nema dovoljno veliki znacaj kao nekada... Nekada je bilo jako bitno kako kosarkas odigra svetsko prvenstvo i za njega i za njegovu karijeru, bilo je ispraveno, tu su igraci dobijali na ceni svojim igrama, sada medjutim to ne znaci niti doprinosi njihovim karijerama u smislu ugovora u klubovima koji ce zasluziti...

Субјективни смо, и то је потпуно нормално. Али... Мали Јовић има отворен шут за три, и не сме да шутне. А након тога га понесе лопта и креће у контру један на четири... Да су само те две ситуације решене на други начин, сад не бисмо коментарисали суђење. Опет, разумем и младост нашег кошаркаша, и не покушавам да критикујем, само дајем коментар, а он је случајно тај који је погрешио. И још по нека грешка, повреда, и ето... А судије да су лоше, јесу.
П.С. Што се тиче Шрудера, мени је пало на памет како се један давно преминули Немац преврће у гробу, али судећи по презимену верујем да није натурализован, већ да је рођени немац. Е, сад, што је црнац, то је већ нешто друго...

Back