Da, svi moguci zanrovi su prosli i kroz moje usi.. u svemu ima pozitivnih stvari, danas sam i ja razmisljao da postoji taj problem sto mi se cini da ne mogu da se ukapiram na istim talasnim duzinama sa ljudima koji nisu slusali ne samo isti zanr i bendove, nego konkretne pesme koje u mojoj istoriji cine nesto znacajno.. takodje i obrnuto, i to kako neka pesma koju neko okaci na forumu i fb profilu te ucini da automatski disfalifikujes od statusa kandidata za neku ozbiljniju vezu ili prijateljstvo, nekad davno muzika nije bila toliko bitna, ili su manje vise svi na lokalnom nivou znali i slusali slicno.
Pitam se i da li namerno mediji popularizuju neku dosadnu blesavu muziku tipa neka crnkinja nesto kukumavce. kao i bluz dzez dens tehno rnb industrial.. i neki kic sund folk naravno, u tome ja jos ne vidim nista posebno. A neko to forsira namerno, na radio stanicama.. plus uspavanke neke, zato odavno izbegavam radio.. nekad davno je bilo puno kvalitetnije muzike na radio stanicama, mada je zato mozda bilo vise nekih nereda nemira ratova, pa su odlucili da uspavaju narod. Naravno poznate su i price o udbi koja je kreirala poznate domace pesme zarad psiholosko politickih efekta na svest gradjana.
Neko je izgleda izbrisao video na prethodnoj strani Dr Horovitza o 528Hz misteriji - ne znam na kakvu ozbiljnu zaveru sam spotakao, kad su vec tako brzo lokalni spijuni obavestii jutub da to izbrise. (sad cu ozbiljnije u inat njima razmatrati popularizaciju 528Hz )
Danas popodne sam vise od sat vremena preslusavao pesme sa svoje plejliste i zaista osecam se kao da sam uzeo neke droge... muzicka zavisnost je ozbiljan problem sa kojim se susrece moderno drustvo. jos mi se poneki stihovi vrte u glavi. bojim se da nekog ne zarazim i potencijalno mi unistim zivot, ako podelim
izbegavam da kuckam i postujem muziku zadnjih dana, da ne bih uticao na predstojece izbore... jer ne pripadam stranakma, ali ko zna ko me navodi da ovo pisem...nznm da li stranke koje rade za nemacku ,englesku, francusku, izraelsku, americku rusku ambasadu.. verujem da neki vracaju teme gde je moj avatar samo da bi uticali na podsvest korisnika/glasaca. u nedelju se mozete naci iznad listica i zaokruziti nekog, a zasto.. i da ne budete svesni.
al evo nekih od pesama koje pamtim u glavi jos
Kao mlad sam kapirao poneku rec, potom vremenom sam bio primoran da naucim engleski da bi razumeo sta pricaju u pesmama. sad ne znma jel to tema i da li je to dobro ili lose zasto ja imam jednu od disasocijativnih licnosti koja razmislja na engleskom.?! srecom italijanski i ruski mi nisu padali na pamet da ucim. a da ne pominjem francuske zabare, nemce i sve ostale. svakako znajuci vise jezika i razmisljajuci na nacin mentaliteta drugih imam sire vidike i perspektivu o zivotu od onih koji su vrteli samo domacu muziku npr, ipak to moze biti i mac sa dve ostrice.