Dejan_011
Ističe se
- Poruka
- 2.438
Loše si se informisao. Obojica su hrišanski fanatici i pripadnici neokonzervativne ekipe.Buš mlađi i stariji su u nekom udruženju lobanje i kosti - satanističkom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loše si se informisao. Obojica su hrišanski fanatici i pripadnici neokonzervativne ekipe.Buš mlađi i stariji su u nekom udruženju lobanje i kosti - satanističkom
Loše si se informisao. Obojica su hrišanski fanatici i pripadnici neokonzervativne ekipe.
Ti ne znaš gde si sve šupalj. Kosti i lobanje su budalaštine. Ljudi su ekstremni hrišćani, lože se na boga, crkvu, tzv. porodične vrednosti, hoće da zabrane abortus i tako slične stvari na koje se lože hrišćanski talibani. Nema to veze nikakve sa satanizmom. Satanizam je zapravo babaroga kojim se plaši neuk i zatucan narod.Hrišćani se ne mole nikakvoj lobanji i kostima. Ti možeš da se praviš budala kao i na svakoj drugoj temi, ali to je tvoj problem a ne moj.
Ti ne znaš gde si sve šupalj. Kosti i lobanje su budalaštine. Ljudi su ekstremni hrišćani, lože se na boga, crkvu, tzv. porodične vrednosti, hoće da zabrane abortus i tako slične stvari na koje se lože hrišćanski talibani. Nema to veze nikakve sa satanizmom. Satanizam je zapravo babaroga kojim se plaši neuk i zatucan narod.![]()
E nek si mi reko.......ali si me zajebo svaka častTi si njihov taliban, džaba ti brabonjanje. On je hrišćanin koliko i ti i Kačavenda.![]()
E nek si mi reko.......ali si me zajebo svaka čast![]()
Da li tebi predsednik amerike liči na nekog metalca ili kriminalca (ovo kriminalac može da prođe)?
liči mi na idiota, odnosno marionetu njegovog tatice.
saće stručnjak da ti objasni, samo dok isčita naučne časopise treće oko i kurirШта је то ''Братство смрти''?
saće stručnjak da ti objasni, samo dok isčita naučne časopise treće oko i kurir![]()
Нисам упознат са тим. Шта је то ''Братство смрти''? Не мора опширно ако те мрзи да пишеш. Лепше ми је да прочитам од некога ко је мало упућенији него на нету да гледам.
Al si kulturan ko i svi čitaoci KuriraNego, otkud si tako upućen u dešavanja na Jejlu? Rekla ti Baba Kurana
![]()
Слабо сам упућен у то, али не би ме чудило да је истина. Узех да прелистам неке слике и запала ми је једна за око с обзиром на 33 степен.
![]()
33 степен ми је потврда да даље истражим тачност јер са астролошке перспективе се своди на, па ај да кажем, ''негативне енергије'' које су најјаче у 3. а.м.
Једно време сам детаљно истраживао такозвани ''Клуб 33'' који се налази у Disneyland-у. Они су главна ''станица'' за компаније које врше најјачи глобални утицај, на овај или онај начин.
Не пишем ништа што није већ познато многим људима, али то је само површина начина на који се функционише.
Ти да ми причаш о култури? Лажов и провокатор, где год на тему дођеш само смараш и прдиш и ако те нико ништа не пита.
- - - - - - - - - -
![]()
I onda na ljis-u pitaš zašto dobiješ pedalu posle prvog sastanka.
Disney registruje reč "Bog" kao bezobraznu reč.
Na Disney sajtu možeš da im pošalješ poruku,i zahvališ se čemu god želiš u životu. Desetogodišnja devojčica je u poruci koristila reč "Bog",i dobila je report,da ne sme da koristi bezobrazne reči. Napisala je "Zahvalna sam na Bogu,porodici,crkvi i mojim prijateljima" (btw,ovo je iz 2014-e)
http://www.foxnews.com/opinion/2014/12/01/why-did-disney-block-god.html
Не лупај глупости...Ljudi su ekstremni hrišćani, lože se na boga, crkvu, tzv. porodične vrednosti