Nisam pratio, a nisam bas ni šajcao po gradu,
pre neki nekoliko dana na jednom od bulevara he semafor bio blokiran, oko mozda 11, pola 12 uvece, ja sam cekao da prodjem 10~15 min, ne znam koliko su bili pre toga tu, nista, dosla interventa i rasterala.
Iskreno, bio sam preumoran, islo mi se u wc zlo, jedva sam cekao da dodjem kuci, psovao sam im u sebi sve po spisku, sunce me obasjalo kad sam video da beze od policije.
(nevezano za politiku)
U suštini jeste se razvodnilo, studenti su poceli da polazu ispite, nakupilo se, eto jedna devojka koja je isla na proteste, tu iz komsiluka, studsnkinja eltktrotehnike 12 ispita ima da polozi, uci i dan i noc.
Ovako kroz pricu sa ljudima, nema previse zara kod nekih koji su pre bili zagrejani, hlade se polako.
Ovi koji su hard core u prici, oni su i dalje ko zapeta puska.
E sad, donekle ne postalo i kontraproduktivno,
narod je kivan na blokiranje puteva,
godinu dana ce sad, krenu na posao ne znaju dal ce stici ili ne, vracaju se umorni sa posla ne mogu proći. Kid god krenes ne znas gde ces zavrsiti i kad ces stici
Roditelji moraju placati nekog da im cuva decu, umesto da idu u vrtic. A pare ne rastu na drvecu.
Deca im ne idu u skolu, gubljenje vremena, ulazes u to dete i vreme i pare, sta ce nauciti, kad, kako?
Onda, i roditelji studenata koji su iz drugih mesta, placas mu stan u gradu, a on ne studira, mora se vratiti kuci.
Hiljadu tu stvari ima, studenti misle da su u pravu, i to je divno i krasno, ali roditelji grcaju, sta ako izgubi budzet, sta ako izgubi stipendiju itd
Svasta se da cuti po gradu, al ovo navedeno su ce dobrom merom biti Vucicevi glasaci.
Ja 90% necu glasati, ako i budem bice za te studente, nema sta da krijem, al i meni blokiranje puteva ide na onu stvar, to nije nacin. Nisam ja kriv sto Vucic ne valja, zna se kako se protestujeni gde, narod ima pravo na slobodu kretanja. Nemamo svi visak slobonog vremena, neki imamo i kbaveze koje moraju na vreme da se ispune.