- Poruka
- 238.338
Meni je delovalo da jeste. Kako se vama čini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto ima dijareju to te ne zanima??Meni je delovalo da jeste. Kako se vama čini?
Putinu igra leva noga,gotov jeBio je srećan jer se video sa Putinom i Sijem. Kada se vidi sa zapadnjacima posle je tužan, zabrinut a posle istočnjaka je srećan.![]()
Meni se celo njegovo mafijasko udruzenje cini da je pod mesavinom droge i terapije, mozda i alkohola ko znaMeni je delovalo da jeste. Kako se vama čini?
Pa šta?Rekao bih samo da nervoza i stres povećavaju verovatnoću upadanja u alkoholizam.
Gde ces veci stres od guranja kamena uzbrdoRekao bih samo da nervoza i stres povećavaju verovatnoću upadanja u alkoholizam.
IskusnoNe gledam ga pred spavanje
Pa ne znam da li si čitao "Mit o Sizifu" od Albera Kamija.Gde ces veci stres od guranja kamena uzbrdo![]()
Pa ništa, kad se napiješ opada nivo stresa.Pa šta?
Ja sam pre za kamenPa ništa, kad se napiješ opada nivo stresa.
To je tačno. Fizički rad povećava nivo endorfina i smanjuje nivo stresa.Ja sam pre za kamen
Rad oslobadja
Toni ne kuzim![]()
Studenti ili gradjani,mozda maloletna deca,dobro placeni zgubidaniPa ono, besan je jer su mu studenti totalno razbili njegovu ubedjenost u dozivotnu vladavinu
i da nece odgovarati za svoja nedela