Da li je sex za zene davanje a za muskarce uzimanje?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ta prica je stara ko Biblija, zapravo mnogi je pravdaju upravo Biblijom.

Kroz citavu heteropatrijarhalnu kulturu se nevinost zene uzimala kao nesto od "vrhunske dragocenosti" a da je zena gresnija sto je sa vise muskaraca bila i prljavija i da manje vredi i ostale nebuloze sovnistickih budala koje vreme sve vise gazi.

Jer vremena se na srecu menjaju, i sad i zene mogu od muskaraca da uzimaju ono sto im seksualno odgovara, na ravnoj nozi, da odvoje frajera za sebe, i tak i treba.

Poslednja izmena:
За мене је чин согрешенија увек давање јер се увек трудим да партнерку доведем до екстазе, не волим траљаво то да чиним, тек ради реда. После и ја уживам кад она ужива а и она се више труди кад је ти задовољиш како треба и тако то циклично иде.

Da li je to priroda udesila ili je skroz netacno ali provlaci se ona prica o libidu i da muskarci imaju veci libido od zena, tj. vise nude sebe za neki odnos sa zenom, dok su tu zene koje biraju muzjaka iz krda potencijalnih partnera sa kojim ce se pariti, tj. imati odnos.
Jedino sto ja vidim je da zena daje svoje pristanak, tj. bira partnera.

Ima tu i ona drustvena nepravda, muskarci hebaci, pokoritelji koji uzimaju te fine i bezgresne zene koje su tako cedna i aseksualna stvorenja, pa se ta bezgresna stvorenja "daju" muskarcima.

o cemu se tu radi....?
da se razumemo , ja na to ne gledam tako, ali me je oduvek zanimalo zasto se tako kaze

..sta mi to njima dajemo a sta oni uzimaju ?

vi nama dajete pitchke a od nas dobijate kuratz...:lol:
ne znam da li bi mogao jednostanije da objasnim...

- - - - - - - - - -

vama je duznost da nam date i mi vama

jeste...
to ti je ono: daj mi, znam da imash! :lol:

a zashto si mislila da ce biti drugachije? :lol:

zato sto sam ocito idealista...a i nada umire poslednja, sve se nadam promenice se :lol:

- - - - - - - - - -

ovo me seti na vic...
priveo gubavac plavushu, i posle sexa kazhe ona njemu,
znash, moram neshto da ti priznam, ja imam sidu...
tek ce on, nema veze, ionako je ostao unutra! :mrgreen:

znaci fuj :lol:

Back