Da li je Rio Tinto konačno pobeđen?

15 godina , pa bio to i Rio Tinto, ulaže u nešto , a onda dođe neki NVO dripac, propala glumica iz USA i cc 10.000 magaraca i vlada kaže ne može

Pa šta je to?

Iskreno se nadam da je ovo kraj vlade Ane Brnabić jer neko ovako nešto da donese morao bi da odgovara ..

Sramota

Ne verujem da je to gotovo..

I ne treba da je gotovo

Nadam se da će se iduća vlada izboriti za ceo paket Li industrije i da neće na našim resursima da se razvijaju ex braća paraziti
Već se pominje neki sovenački tajkun

Tj ako ih opet neki budu obilazili i po ko zna koji put da nas sve nasanka par hiljada magaraca

Ja bih onoga čiču tzv heroja sada naterala da vrati svaku paru Rio Tintu
Neću ja da plaćam njegovu glupost i pohlepu
Nije samo cica,nasao sam na netu,da mu je prodalo zemlju jo nekoliko ljudi.ne mogu da verujem da neki gledaju samo svoje dzepove,a sta ce posle biti,niko ne razmislja.

To je lakmus.....mogu da mislim koliki su penali u Briselu.

A i prodato je, što kao, vratiće.novac, pa seljaci su ga već potrošili, da neće.država da im uleti....
Prodala mu je nekolicina zemlju,ali je to njemu jos ne isplativo da zapocne iskopavanje.Sto se tice para nema tu povracaja,neka koristi tu zemlju za poljoprivredu,kao i ostali sto nisu hteli da prodaju.Niko mu nije kriv sto se zaleteo.On je mislio Srbi su to,njima su najvaznije pare,e pa z..bo se.

Nije prodato pod tim uslovima, zna se kako glasi ugovor. Zna se i koje se klauzule primenjuju usled raskida ugovora.
Prodali su svi sa trase, pa se čak i za crkvu priča...nažalost....

Voleo BiH da nije tako.

Penali moraju da se plate, a ni to čak ne verujem da su ovi spremni.

Populizam pred izbore + sirenje lazi i propagande o ''zlim demonstrantima koji bi da ruse drzavu''. :roll:
I ja se bojim samo da posle izbora ne bude "nesto drugo".

Nije prodato pod tim uslovima, zna se kako glasi ugovor. Zna se i koje se klauzule primenjuju usled raskida ugovora.
Prodali su svi sa trase, pa se čak i za crkvu priča...nažalost....

Voleo BiH da nije tako.

Penali moraju da se plate, a ni to čak ne verujem da su ovi spremni.
Bolje i penali da se plate,nego da generacije ispastaju zivotom i zdravljem.

Back