Koliko je meni poznato - nije Austrougarska planirala svetske ratove, već je to plan bloka koji čine Britanska kruna i Bankarski kartel.
Tako da je neozbiljna priča o uklanjanju Ferdinanda od strane carskog dvora.
Pored Ferdinanda, prava meta je bilo i dete koje je tek trebalo da se rodi - zbog spajanja porodica kojima su pripadali Franc i njegova supruga.
Sam Gavrilo Princip, pripada grupaciji samobilačkih ubica, bolje rečeno - žrtvenih jaganjaca koji služe samo kao paravan za prave ubice.
Takve "ubice" su, ili nadrogirane, ili im na neki drugi način isperu mozak, tako da ne razmišljaju o tome šta rade, ni kakve će to posledice po njih imati.
Ali su zato i nepouzdani, te prave, smrtonosne hice, mora da ispali neko drugi.
Tako je bilo i prilikom atentata u Sarajevu.
Što se tiče samog akta, ja kao Srbin, ne želim da bilo ko u moje ime ubija trudne žene, niti to smatram ičim drugačijim - do zločinom.
Zločinom, koji je britanski agent Apis, organizovao u korist svojih Londonskih gazda i zbog koga je izginula trećina mog naroda.
A sada, taj zločin podmeću nama, Srbima, da se kao psi oko koske, glođemo oko njega.
Iskenjam vam se na vašeg "heroja, nacionalistu, patriotu,..." Apisa, a ustvari na jedno obično masonsko-britansko- izdajničko go.no.
Toliko od mene o tome.