Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.530
Pa da mene onako bas dooobroo poznajete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbitnije ste zaboravili..da nadje neku zgodnu cupy da ih obavezno vidi zajedno
Najbitnije ste zaboravili..da nadje neku zgodnu cupy da ih obavezno vidi zajedno
a shta ako se ukoka od toga
ma nece
a shta ako se ukoka od toga
Nije te ni volela, i prestani da zamaras mozak sa tim.ja sam vec pisao o ovoj "drugarici", i ne bih da vas zamaram jednom te istom pricom...sada me muce druga pitanja, ali cu u kratkim crtama objasniti o cemu se radi...podsecanja radi, posto verujem da imate pametnija posla, nego da pametite o kakvom sam problemu ja pisao prosle nedelje
mi se poznajemo 5 godina, bili smo najbolji prijatelji, ali sam ja oduvek bio ludo zaljubljen u nju, tj. voleo sam je...volim je i sada. Ali smo se se ,uprkos velikoj ljubavi i prijateljstvu, stalno svadjali i to oko svakakvih gluposti, mnogo smo razliciti..sada, zanima je jedna stvar..niko sa sigurnoscu ne moze da mi odgovori da li me voli i dalje ili ne..makar kao druga, ali mora da postoji nacin da to proverim nekako. Moze li neko da mi pomogne? jel zna neko neku "foru" ? Ona je inace jako osetljiva, ali ume da sakrije emocije i da se ponasa jako hladno prema osobama koje voli...ne kazem to da bih tesio sebe, vec zato sto je poznajem...i bas zato nmg da procenim da li to sto me ne pogleda kada prodje pored mene, sto je hladna, ne prica o meni, ..znak da me je izbacila iz zivota...? jer se ona tako ponasala i prosli put kad smo se posvadjali, pa se na kraju ispostavilo da je sve vreme patila..![]()
Jes, ja da sam se svaki put bacila s mosta, trebali su iz raznih reka da me vade. Aj ne loopaj, kad moram tako da ti kazem. Znas sta sve ljudi prevukljaju preko glave? I sta ce ti zivot uradi, nisi svestan, a tripujes se oko glupostinece ona da se kokne.
razgovarao sam sa jednom nasom zajednickom drugaricom, koja se inace super druzi sa njom...i rekla mi je da je ne zanimam vise, i da me ne voli. Skroz me je "batalila", i nemam vise nikakvih sansi.... doslo mi je da se bacim s mosta juce -.-
izgubio sam je, i moracu da s pomirim sa tim, kako umem i znam. Vama svima hvala na savetima i podrsci![]()
naravnooo da niijee prestala da te voli![]()
samo se trenutno kreše s drugim, al' ti si joj u mislima![]()
realno