Da li je pravedno da se vrati Andaluzija muslimanima?

Spanija i Spanci su poznati muslimanomrsci. Spanija je na teret raspada SFRJ postala EU clanica i njen razvoj je isforsiran od strane Brisela a prije toga su kulturno i ekonomski bili zaostali. Pokojni Gadafi je govorio o vracanju muslimana u Spaniju i stvaranju nezavisne islamske Andaluzije od koga su najveci muslimanski gradovi Granada, Sevilja, Malaga i buduci glavni grad Kordoba. Cijela Andaluzija je izgradjena po islamskoj arhitekturi sa znacajnim islamskim spomenicima i dzamijama.
Sada je slucaj, da Spanija posjeduje odredjene tacke na marokanskoj teritoriji odnosno africkom kontinentu a to su Ceuta i Malilla. Jacanjem muslimanskog saveza doci ce na red da se spanski kolonijalizam suzbije i da se ako Bog da muslimani sa pravom vrate na Pirinejskom Poluostrvu.
Kako si ti dosadan sa tim muslimanskim temama.

Dugo sam razmisljao o Andaluziji i sacinio sam plan koji vam moram iznijeti detalje.
Bosnjaci odnosno muslimani iz Bosne, bi bilo dobro da nasele Andaluziju i da se ta zamjena teritorije sprovede u Briselu. Bosna je suvise duboko u Europi tako da krscanski Zapad ne moze stati iza bosanskih muslimana. Andaluzija je sa kraja i bliza Africi, tako da je za Islamski Svijet prioritet Andaluzija koja bi se trebala naselit muslimanima iz Bosne. Andaluzija ima mnogo dobar polozaj a klima je predivna i bolja od hladnih bosanskih planina.

Dugo sam razmisljao o Andaluziji i sacinio sam plan koji vam moram iznijeti detalje.
Bosnjaci odnosno muslimani iz Bosne, bi bilo dobro da nasele Andaluziju i da se ta zamjena teritorije sprovede u Briselu. Bosna je suvise duboko u Europi tako da krscanski Zapad ne moze stati iza bosanskih muslimana. Andaluzija je sa kraja i bliza Africi, tako da je za Islamski Svijet prioritet Andaluzija koja bi se trebala naselit muslimanima iz Bosne. Andaluzija ima mnogo dobar polozaj a klima je predivna i bolja od hladnih bosanskih planina.

Jel ce se Spanci pitat il oni nijesu vazni u ovoj prici :lol:

Back