Da ne obrazlazem naslov.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih izdava dozvole za roditeljstvo. Nije to za svakoga.
Da ne obrazlazem naslov.
Je l? O kojoj planeti pricas?Nema potrebe. Jedno vreme sam radio u centru za soc. rad, i cim neko prestane da bude roditelj kakav treba da bude odmah mi dodjemo i oduzmemo decu i cao!
Salu na stranu, ukoliko se uoci neka nepravilnost u roditeljstvu ili pocetak zanemarivanja, psihickog ili fizickog zlostavljanja, ne brini se ZACAS TO PRIJAVI NEKI KOMSIJA (vise to vole - da prijave komsiju za nesto nego leba da jedu)
Onda ide procena roditeljskih kompetencija i ako se utvrdi negativni rezultat preko suda se roditelji lisavaju roditeljskog staranja, deca se preuzimaju kod nas i dalje se smestaju u hraniteljsku porodicu.
SVAKOM TREBA DATI SANSU DA BUDE RODITELJ AKO JE PSIHICKI ZDRAV ! AKO JE ZLOUPOTREBI SNOSICE POSLEDICE!
Roditelji koji i nemaju neke kompetencije a savesni su, trude se da budu sto bolji roditelji pa onda traze pomoc centra za soc rad i idu u porodicno edukativni centar ili bilo koju drugu uslugu centra....
Da ne obrazlazem naslov.
I šta bi dobio sa tim ...
Da ne bi vršio nasilne abortuse i sa policijom privodio žene od svojih kuća ginekologu ..koji bi morao vršiti nasilan neželjeni abortusbudućeg djeteta koje bi možda odrastalo u izuzetno dobrim uslovima, možda bilo 'sretnije' i 'uspješnije' od djeteta kojem je procjenjeno prije rođenja, da će biti sve to ...
..budućnost je u velikoj mjeri nepredvidiva ... a za 'sreću' nema garancije ..
Ja se ne razumem samo pitam. Znas li ti da li svaka zena moze da bude majka, narocito ako joj dajes prava zakonom. Ima li i obaveze, bar da bude normalna?
..a šta misliš da li bi trebali da sterilišemo muškarce koji su 'nepodobni' da budu očevi...![]()
Ja bih izdava dozvole za roditeljstvo. Nije to za svakoga.
Da ne obrazlazem naslov.
Sta mislis da li bi drzava trebalo da vodi racuna ko i kako radja decu? Da li bi trebalo na nekoga da obrati paznju vise, a na nekoga manje?
Ti si za to da drzava nije odgovorna za ono sto se desava deci?
ali TI bi izdavala... posto za tebe verovanto jeste.. jer imash dipl psihologije
moze, u fasizmu... mislim da su tako pokusali da naprave nadljude tako je ispala ona tamna pevacica iz abe... uzeli su podobne zene i podobne muskarce da prave decu i podobno ih valjda gajili? ili s majkama... ono ... ne znam sparta i to
..ne piše mi se samo da bi pisala ...
..nauka se bavi činjenicama, a ne pretpostavkama ...
..tako nešto nema svoju validnost ..
..planiranje porodice je neotuđivo pravo svakog bračnog para, kao i pravo žene da odlučuje kada će i koliko djece imati..
..diskriminacija i nasilje nad ženom jeste vjekovno prisutno ne samo od 0.-te godine..zdravstvene posljedice po ženu su često i fatalne ...
..medicina se ne bavi poduhvatima rizičnim po život i zdravlje žene zbog pretpostavki ... medicina spašava život koji je pred njom..
Cemu drama oko toga? Psiholoski pregled treba svakom gradjaninu, ako mu treba za voznju kola, sta fali da drzava ima neki profil majke pre nego rodi? Kako da drzava dokaze potrebu da zastiti dete od nepodesne majke. ako nema profil? Kako da zastiti majku ako nema potvrdu da je podobna, a da je otac taj koji lose utice?