Da li je pišanje na javnom mestu zabranjeno zbog muškaraca ili ipak zbog žena?

Zbog koga je zakon naopak?

• zbog muškaraca

• zbog žena

• zbog voajera

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Rasejani Prorok

Buduća legenda
Poruka
30.233
Bog je olakšao muškarcu da fiziološku potrebu obavi na brzaka pa da se vrati na posao.
Medjtim žene ne mogu tako diskretno da obave radnju
Ja mislim da je javno pišanje zabranjeno zbog žena

- - - - - - - - - -

i da zakon mora da se doradi i da se poštuje Božija volja

- - - - - - - - - -

stav285.jpg

nepraktično totalno

Bog je olakšao muškarcu da fiziološku potrebu obavi na brzaka pa da se vrati na posao.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

stav285.jpg

nepraktično totalno

Pišanje na javnom mestu je zabranjeno zbog smrada..

Е па у Панчеву је другојачије, уведен је против удар на тај закон, на вишеструку штету Грађана... :lol:

Позатварани су сви јавни WC-i, тако да се сатанистичко дело правног система одвија безпрекорно. Нема где да се пиша, ни мушко ни женско, и Народу су натоварене бирократске и остале обавезе, да најмање 4 сата мора провести у ширем центру града, а нема где да се олакша... Ај сад, пишај на јавниом месту, а државних воајера у виду неке паралелне цивилне и униформисане полиције их је толико, да чим би се дохватио за шлиц, њих најмање 5 би ти скочило за врат и одрали као младог мајмуна! :lol:

Мислим на наводне правне последице, високе казне, шиканирање, итд...

a zakon vas baš sprecava da piskite gde stignete kada prigusti?
ebo te, ujutru kad setam kera, vrlo cesto naletim na muskarce koji piske uz stablo, uza zid zgrade, u zbunje...nikome ne smetaju, ali ono..kreneš na posao i valjda ides i u klonju pre nego sto izadjes iz kuce? ne, kao krenuo sam i gušt mi je da se ispišam pored zgrade, otresem ponos i diku i nastavim :zaljubljena:

meni ne smeta, zapravo ima li šta lepše od mirisa urina u prolayu zgrade i prizora muškarca koji zaneseno gledaju mlaz ispred sebe.

ali ono..kreneš na posao i valjda ides i u klonju pre nego sto izadjes iz kuce?

Jos veca muka je sa velikom nuzdom kada se na nju zaboravi. :mrgreen:
Imam kolegu koji mi je vec vise puta pricao da je pisao na ulici na putu ka poslu. E sad, koliko sam ukapirao, nije to radio iz gusta vec iz nuzde. Slaba besika, sta li...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

stav285.jpg

nepraktično totalno
Ja ne kapiram sta bi ti hteo. Da pokazujes vrsnjaka gde stignes, sta li? Sta zbog voajera? Pa nije voajer neko ko gleda budalu koja pisa na sred ulice, nije da mu viri kroz prozor u wc. Jel bi ti to da zapisavas svaki cosak, da obelezis teritoriju, sta? Valjda imas besiku da se strpis do nekog normalnog mesta za pisanje, pa nisi zivotinja ebote.
Lepse je sa kulturom, sto je govorio Sloba.

Back