Da li je Piksi zeznuo Vucica?

Hebiga kad moram ovo da kažem. Ko je od reprezentacije očekivao velike rezultate taj je debilčina na kub.
Nego na kraju da vidimo šta će se desiti na aktuelnim pregovorima oko Kosova.

Realno, nismo mi bili nešto posebno lošiji u odnosu na ostale u grupi. Lepo smo se nosili. Da smo malo više stavili fokus na napad umesto odbranu, situacija bi bila značajno drugačija. To je bilo jasno još i u prvoj utakmici, mene je začudilo što se u ostalima ništa nije promenilo.

Stojković je bio pomoćnik selektora Vučića kao što je neko primjetio tako da se njega može krivit samo zbog toga što je beskičmenjak. Puno se priča i o onim parama što mu Savez mora isplatit i tu je stvar kristalno jasna. Ako u ugovoru stoji da u slučaju otkaza Stojkoviću FSS mora dati milion evra onda tu nema spora. Taj novac mu se mora isplatit i gotova priča. U Srbiji svako malo nastane cirkus oko tih dugovanja pa kada stvar dođe do suda pušiona redovna.

Hebiga kad moram ovo da kažem. Ko je od reprezentacije očekivao velike rezultate taj je debilčina na kub.
Nego na kraju da vidimo šta će se desiti na aktuelnim pregovorima oko Kosova.

Нисмо очекивали велике резултате, али смо очекивали да ће некада и да шутну на гол противника.

Јесу ли шутнули на гол противника?

Нису.

Јесмо ли много очекивали?

Нисмо.

јесу ли т омало очекивања испунили?

Нису.

Хајде да причамо о вучићевој одговорности за катастрофалан учинак на ЕП и последње место у групи.

tema je neozbiljna.

fudbal drzi mafija, vucic pokusava da bar deo uvede u neki sistem, pokusava da im ogranici moc, zato ga mrze i na krsti

to je prob;em koji ne moze da se resi vec decenijama, osim da se drzava povuce iz ovog nivoa fudbala, proda ime zvezde i partizana, ne i stadione, njih da zadrzi

onomad je donet zakon o sportu-ds rezim, da se omoguci mladima da vezbaju. sa ipak polovicnim uspehom

nije AV kriv ni za sta, ja da sam na njegovom mestu ne bih se mesao, samo bih smanjio/ukinuo dotacije i donacije mafiji, fudbalskoj i kosarkaskoj

Realno, nismo mi bili nešto posebno lošiji u odnosu na ostale u grupi. Lepo smo se nosili. Da smo malo više stavili fokus na napad umesto odbranu, situacija bi bila značajno drugačija. To je bilo jasno još i u prvoj utakmici, mene je začudilo što se u ostalima ništa nije promenilo.
Da su malo više stavili fokus na napad nego na odbranu, primali bi golove kao protiv Kameruna, samo više njih. To bi tek bio cirkus, nešto kao protiv Holandije kad je bilo 1:6.

Ovako, koliko-toliko častan povratak.

S' obzirom da je Vlahoviću bilo bitnije da povede ličnog frizera za onaj mini val i da mu je bilo bitnije da ima profi fotografa na prvenstvu, mene i ne čudi što nismo šutnuli na gol.

Piksi je poveo i ubacivao u igru najbolje što imamo, to što panjevi ne znaju na centru da naprave kombinaciju i da ugroze gol, to nije Piksijev problem. Čovek i dan danas da se skine i uđe na teren bio bi bolji od pola tima. Odbrana je odradila posao, golman naročito, to što napad ne postoji to nije problem Piksija.

Kukao Tadić "kme, ja ne igram", on ga stavi protiv Slovenije, čovek se video nije.

U Kataru se igralo hrabrije, mnogo primili ali dosta i dali. Bilo je borbe pa zato nije bilo smene. Sad nije bilo ni golova ni borbe i opet ispali. Statistički gledano odbrana jača nego u Kataru ali igra mnogo lošija, napad nestao.

Poslednja izmena:
U Kataru se igralo hrabrije, mnogo primili ali dosta i dali. Bilo je borbe pa zato nije bilo smene. Sad nije bilo ni golova ni borbe i opet ispali. Statistički gledano odbrana jača nego u Kataru ali igra mnogo lošija, napad nestao.

Pa jel Piksi kriv što Tadić, Ilić, Lukić i SMS nisu jedan jedini pas dali kroz sredinu i napravili bilo koju šansu napadačima? Slovenci zatvorili centar i izašli malo više ovi naši se raspali.

Poslednja izmena od moderatora:
tema je neozbiljna.

fudbal drzi mafija, vucic pokusava da bar deo uvede u neki sistem, pokusava da im ogranici moc, zato ga mrze i na krsti

to je prob;em koji ne moze da se resi vec decenijama, osim da se drzava povuce iz ovog nivoa fudbala, proda ime zvezde i partizana, ne i stadione, njih da zadrzi

onomad je donet zakon o sportu-ds rezim, da se omoguci mladima da vezbaju. sa ipak polovicnim uspehom

nije AV kriv ni za sta, ja da sam na njegovom mestu ne bih se mesao, samo bih smanjio/ukinuo dotacije i donacije mafiji, fudbalskoj i kosarkaskoj
batice...moj ti je savet da ne izvodis konkluzije jer subotom ljudi idu u provod

ostavi humor za radne dane kad nam je nasusno potreban

Da li je Vucic planirao da se hvali rezultatima reprezentacije kao sopstvenim dostignucem i da je to tako uspesno zbog njegovih zasluga?

Па и ти волиш кад на форуму имаш више духовитих, паметних, упућених,
него да је супротно, јел да ?

Ебеш вођу који се не поноси својим тимом.

Back