Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Можеш, ал' ипак, немој, сем ако баш волиш да испадаш смешан.Ne mogu vise da se blamiram

Не могу да пронађем нечег чега нема, и што само ти видиш.Ovo sto sam boldovao pronadji u svom postu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можеш, ал' ипак, немој, сем ако баш волиш да испадаш смешан.Ne mogu vise da se blamiram
Не могу да пронађем нечег чега нема, и што само ти видиш.Ovo sto sam boldovao pronadji u svom postu.
A na koji način da im pomogne? Ozbiljno pitam, šta ti misliš da bi moglo da se učini?
Можеш, ал' ипак, немој, сем ако баш волиш да испадаш смешан.
Не могу да пронађем нечег чега нема, и што само ти видиш.![]()
pa moglo je da im se pomogne ekonomski . otvaranjem odredjenih pogona , radom odredjenih poslova za drzavu u tim enklavama
al tadic je njih zaboravio i napustio
seti ih se kad mu treba neki glas pred izbore....
Пошто се очигледно блесав правиш ти, убудуће ћу те заобилазити апсолутно, јер си показао како на твоје постове није вредно трошити ни тренутак драгоценог времена. Ћао.Mogao bih naravno kada bi se ponasao kao ti,ali bi mi i tada tesko islo.
A to sto hoces da ispeglas svoje stranachke izjave bezveznim naklapanjima takodje je tvoj problem,tako da bi mogla da me zaobidjes sa takvim izjavama.
Vec si pronasla ali se pravis blesava.
Dobro zazmurecu a ti me ubuduce zaobidji kada po forumu budes delila etikete i ostale stranacke pamflete![]()
Ako ih pozivamo da ostanu onda barem treba da im obezbedimo uslove za taj ostanak. Niko neće da ostane sa platom od 200 eura, bez struje i bez mogućnosti kretanja. Država treba prvo da im pomogne (i to debelo) a onda da traži ostanak (isto važi i za pojedine patriote koji to proklamuju).
Patriotski jeste ali ako pričamo o patriotizmu onda ti koji pozivaju i izdaju se za velike patriote treba da siđu i budu sa njima. Nije ljudski jer ti ljudi kao i svi mi imaju pravo da se sklone odande i potraže sebi i svojim porodicama bolji život. Kosovo ne treba da brane i ne mogu ga odbraniti preostali stanovnici srpske nacionalnosti već to treba da radi državni vrh, vojska, policija, u saradnji sa drugim državama.
Nije ni patriotski ni humano.Taj ko misli da u ime patriotizma poziva Srbe da ostanu na KM neka sam dokazuje svoj ptriotizam seleči sebe i svoju porodicu tamo.
Да имамо мало мање "кафанских" патриота у Србији, а више оних правих, ми би ишли на КиМ да помогнемо Србима. Међутим, цела политичка сцена има пуна уста патриотизма и родољубља, а ништа не чини.
pa moglo je da im se pomogne ekonomski . otvaranjem odredjenih pogona , radom odredjenih poslova za drzavu u tim enklavamaal tadic je njih zaboravio i napustioseti ih se kad mu treba neki glas pred izbore....
Po mom mišljenju da. Najlakše je reći "ostanite dole". To je u interesu države ali teško da je u interesu pojedinaca koji žive u enklavama. Svako ko ih poziva na tako nešto bi trebao da se zapita da li bi on ostao dole zarad državnog interesa ili bi pobegao da obezbedi sebe i svoju porodicu. Normalno da nam je svima krivo što Srbi prodaju zemlju Šiptarima za male pare i odlaze ali oni nisu krivi jer su njima uslovi za život katastrofalni. Svejedno je da li su Srbi na Kosovu ili ne - o eventualnoj nezavisnosti ove teritorije će se odlučivati na osnovu pravnih činjenica a ne na osnovu prebrojavanja Srba i drugog nealbanskog stanovništva dole.
Ako ih pozivamo da ostanu onda barem treba da im obezbedimo uslove za taj ostanak. Niko neće da ostane sa platom od 200 eura, bez struje i bez mogućnosti kretanja. Država treba prvo da im pomogne (i to debelo) a onda da traži ostanak (isto važi i za pojedine patriote koji to proklamuju).