Da li je patriotski pozivati Srbe da ostanu na Kosovu?

Можеш, ал' ипак, немој, сем ако баш волиш да испадаш смешан. :roll:

Не могу да пронађем нечег чега нема, и што само ти видиш. :roll:

Mogao bih naravno kada bi se ponasao kao ti,ali bi mi i tada tesko islo.

A to sto hoces da ispeglas svoje stranachke izjave bezveznim naklapanjima takodje je tvoj problem,tako da bi mogla da me zaobidjes sa takvim izjavama.:)

Vec si pronasla ali se pravis blesava.

Dobro zazmurecu a ti me ubuduce zaobidji kada po forumu budes delila etikete i ostale stranacke pamflete :bye:

Pozivati srbe sa kosova da ostanu tamo, ne da nije patriotski , vec je bezobrazno do bola..........:roll:

Najzesce se zalazu za NJIHOV OSTANAK NA KOSOVU , upravo ovdasnji "borci" sa kardioloskim problemima uzrokovanim blokadom na "srcu srbije".....interesantno, sto dalje od kosova, to su spremniji da se , shatro , bore za "juznu pokrajinu"......a tek sto su napaljeni kada treba da se posalje "pismo podrske" braci ispod ibra.......tu se njihova hrabrost granici sa ludilom...........:D

Tu je i cuveni narko kartel srba iz severne kosovske mitrovice, koji zivi odlicno svercujuci kokain sa ortacima preko reke........a da pri tom od drzave srbije primaju po dve plate kao VKV srBende....samo zato sto sede u kaficima i srBuju........takvi prozivaju cak i one jadnike ispod ibra , koji zive okruzeni siptarskim selima, da su izdajnicic......ako im padne ne pamet da skupe stvari, decu , i odu u pi*cku m*aterinu iz one vukoyebine.....:think:

PRIMER BORBE "BRANITELJA KOSOVA".........

MARKO JAKŠIĆ - funkcioner DSS :

"Predstavnici Srba sa Kosova neće se sastajati sa predstavnicima misije EU. Na primer, kada oni uđu u kafanu, mi ćemo izaći i koristićemo sve ostale vidove nenasilnog bojkota":rotf::rotf::rotf:
.
Blic, 12.02.2008.

Mogao bih naravno kada bi se ponasao kao ti,ali bi mi i tada tesko islo.

A to sto hoces da ispeglas svoje stranachke izjave bezveznim naklapanjima takodje je tvoj problem,tako da bi mogla da me zaobidjes sa takvim izjavama.:)

Vec si pronasla ali se pravis blesava.

Dobro zazmurecu a ti me ubuduce zaobidji kada po forumu budes delila etikete i ostale stranacke pamflete :bye:
Пошто се очигледно блесав правиш ти, убудуће ћу те заобилазити апсолутно, јер си показао како на твоје постове није вредно трошити ни тренутак драгоценог времена. Ћао.

Ako ih pozivamo da ostanu onda barem treba da im obezbedimo uslove za taj ostanak. Niko neće da ostane sa platom od 200 eura, bez struje i bez mogućnosti kretanja. Država treba prvo da im pomogne (i to debelo) a onda da traži ostanak (isto važi i za pojedine patriote koji to proklamuju).

Revolucionarnog li otrkica.:roll:
Pa Srbi na Kosovu su najvece zrtve beogradske politike posle petog oktobra. Sta je realno na terenu odradjeno? Gde je ta silna diplomatija koja je pocetkom 2001 govorila o Kosovu kao tehnickom pitanju?
Jel je uspela u kooordinaciji sa stranim faktorom da obezbedi povratak Srba? Ne.
Jel je uspela u kooordinaciji sa stranim faktorom da izvrsi decentralizaciju vlasti na Kosovu, toliko puta spominjanu? Ne.
Da li je uspela da spreci pogrom Srba 2004. a imala je nagovestaje toga. Ne.
Da li je uspela da iskoristi svoj navodni prozapadni kredit i pridobije vecinu na Zapadu i tako spreci nezavisnost Kosova. Ne.
Znaci nista zivo nije uradjeno. I kao bilans svega ta ista raspala diplomatija se svela na milosevicevsku zaostavstinu a to je Rezolucija 1244, koju je toliko proklinjala i nazivala kapitulacijom.

I na kraju ljudski je ipak ne savetovati ljudima da tamo ostanu, posto ne mozes da im pomognes, a neljudski jeste. :roll:
A sta recimo da ti Srbi prihvate tamosnju realnost i odluce da ostanu i integrisu se. Hocemo li onda imati pravo na kosovku tapiju i nazivati te ljude izdajnicima, kojim nista nismo pomogli, ili cemo i mi da prihvatimo realnost.

Patriotski jeste ali ako pričamo o patriotizmu onda ti koji pozivaju i izdaju se za velike patriote treba da siđu i budu sa njima. Nije ljudski jer ti ljudi kao i svi mi imaju pravo da se sklone odande i potraže sebi i svojim porodicama bolji život. Kosovo ne treba da brane i ne mogu ga odbraniti preostali stanovnici srpske nacionalnosti već to treba da radi državni vrh, vojska, policija, u saradnji sa drugim državama.

:ok: I sama prokomentarisah nešto slično na nekoj drugoj temi;)

Hebeš patriotizam iz Beograda...idite na Kosovo pa se dokazujte...svi, a na čelu sa onim Koštunučinim milogorcima lopovskim i inima !:)

Да имамо мало мање "кафанских" патриота у Србији, а више оних правих, ми би ишли на КиМ да помогнемо Србима. Међутим, цела политичка сцена има пуна уста патриотизма и родољубља, а ништа не чини.

:ok::ok:cela Srbija dole

pa moglo je da im se pomogne ekonomski . otvaranjem odredjenih pogona , radom odredjenih poslova za drzavu u tim enklavamaal tadic je njih zaboravio i napustioseti ih se kad mu treba neki glas pred izbore....

To sam i ja rekla ali KO je imao najviše mandatara dole na Kosovu Tihi?????:eek:

Koštunica prijatelju i kamarila oko njega koja je napunila svoje alave gu.zice na račun kosovske sirotinje i stradalnika i sada ovaj nesposobni DS-ovac Bogdanović koji nastavlja istu politiku...eto ko...beogradske alave njuške.:evil::thumbdown:

Po mom mišljenju da. Najlakše je reći "ostanite dole". To je u interesu države ali teško da je u interesu pojedinaca koji žive u enklavama. Svako ko ih poziva na tako nešto bi trebao da se zapita da li bi on ostao dole zarad državnog interesa ili bi pobegao da obezbedi sebe i svoju porodicu. Normalno da nam je svima krivo što Srbi prodaju zemlju Šiptarima za male pare i odlaze ali oni nisu krivi jer su njima uslovi za život katastrofalni. Svejedno je da li su Srbi na Kosovu ili ne - o eventualnoj nezavisnosti ove teritorije će se odlučivati na osnovu pravnih činjenica a ne na osnovu prebrojavanja Srba i drugog nealbanskog stanovništva dole.

Ako ih pozivamo da ostanu onda barem treba da im obezbedimo uslove za taj ostanak. Niko neće da ostane sa platom od 200 eura, bez struje i bez mogućnosti kretanja. Država treba prvo da im pomogne (i to debelo) a onda da traži ostanak (isto važi i za pojedine patriote koji to proklamuju).

prvo, srbi u mitrovici nisu u enklavi, ako vec ne mogu da setaju po kosovu, sever im je otvoren. i niko na severu ne prodaje kuce/imanja albancima vec suprotno, kupuju od albanaca, cene se krecu od normalnih pa navise. cilj je... zna se.
sto se krize tice, ona postoji i kod njih, ali ih niko ne dira sto se tice placanja struje i sl.
sever kosova jos nije pod "vlascu" kosova. i za sve ono sto ne odogovara srbima na severu treba kriviti DSS i SRS, jer oni vode glavnu rec na severu.

Back