Da li je paradajz turizam zaista odmor?

vec ne znam koliko postova napisano je na ovoj temi ..

Da li je paradajz turizam zaista odmor?

Tu nema dvojbe ..odgovor je jasan .....jasno da je

isto pitanje se moze postaviti ..da li je planinarenje odmor ...ili rafting .....jedrenje ....itd

ne znaci ako se nesto radi na odmoru da to nije odmor ...to sto se neko vreme potrosi na kuhanje a i to nije ono kao kod kuce ..vec prilagođeno uvjetima i vremenu ..

dakle odgovor je tu jasan......

no ovde se postavlja pitanje dali je takav nacin manje vredan....ili se na njega gleda kao ...to upraznjavaju najsiromasniji ...sto je jedan nonses

jednostavan primjer..da li je vise vredano krstarenje brodom ili jedrilicom...

stvar je samo ljudi ...i pogleda na to ....za mene se ne moze mjeriti brod sa jedrilicom no za nekoga drugog obrnuto ....

a i najjednostavnije pitanje .....

DALI JE LJUPCE ...PARADAJZ TURIST ....

ako gledamo ...sa globalnog stajalista jeste
ili je bio ....ali svatko ko je pisao na temi vjerojatno bi pozelio biti na njegovom mjestu .....

rasprava se u stvari svela na to ..tko i sa koliko novaca ide na odmor ....

sto nema veze sa ...ne znam zasto nazvano ....PARADAJZ TURIZAM

e pa ja javno priznajem
uživam ćitajući Ljupčeta, divim mu se, i kao čoveku koji ume da se organizuje i ima petlju, tako i kao nekome ko ume to lepo id pretoči u reči, željno iščekujem svako njegov post, ali ne želim da prođem kroz sve ono kroz šta on prolazi. Mislim da bi izludela drugi dan u nedostatku privatnosti hotelske sobe, sopstvenog prevoza, konformista šta ću:rumenko:

Ja sam se prekjuce vratila sa mora...

paradajz nisam jela, jos se nisam definisala kakav sam turista...

ali jedno znam - nisam znala ni koji je dan, ni koji je datum, ni koliko je sati...
kad sam posla na more navila sam alarm da mi zvoni na dan kad krecem kuci i mozak sam odmorila...

to je pravi odmor...

ps.(a sta sam jela.... najmanje bitna stvar.)

Pre nekoliko dana,u Waterlandu,setih se ove teme..videla sam dvoje mladih(Rusi)kako su na lezaljku rasprostrli drvenu dasku(onu na kojoj seckamo ili "tucamo"meso) i seku neku masnu cajnu,paprike,kidaju hleb iz kese i jedu...Srecni,nasmejani..vidjala sam ih vise puta kako jurcaju sa tobogana na tobogan-ni malo nisu delovali nezadovoljno:D

P.S.Mi smo pojeli samo malo paradajza za vreme letovanja(najcesce onog u girosu)

Back