- Poruka
- 42.825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije isključeno ni da dođeš Audijem, a da se vratiš avionom...
if you know what I mean
Asi se pofalila za sve pare
Ima ih više nego tamo kod tebe iskren da budem. Ako je neko selo siromašno izbušićeš gume npr i glodari će ti pojesti kablove ako nemaš rasterivač.Da li je pametno doći sa audijem RS 6 avant TFSI quatro tiptronic u Srbiju u banju ?
Ili je pametnije doći avionom ?
Pogledajte prilog 1692947
Ima ih više nego tamo kod tebe iskren da budem. Ako je neko selo siromašno izbušićeš gume npr i glodari će ti pojesti kablove ako nemaš rasterivač.
Pa svi dolaze avionom sto puta jeftinije prijateljica iz švice nikada autom nije došla.Familiji su ukrali BMW u Beogradu i sad samo još avionom dolaze a Porše parkiran u CH
Pa svi dolaze avionom sto puta jeftinije prijateljica iz švice nikada autom nije došla.
Ako hoćeš da se pokazuješ plati nekome da ti čuva auto jbg...
Da, jasno.Pričamo o auto mafiji i zgodnom terenu za kradju
rs6 ti ukrali?Nekad je i dobro da se ukade..,Npr u slucaju kad se dobija malo a cene preko osiguranja su znatno vece nego sto se realno moze dobiti za taj auto ..Meni su ukrali 2 komada do sada I nisam se nesto bunio,dobio drugo od osiguranja do kuce i isplatu..
Ne rs6 ali druga dva jednog Passata i jednu Mecku E.. imaš valjda kasko osiguranje na to auto ..rs6 ti ukrali?![]()
imam neko osiguranje Uniqa, na a6, al imam i zeder xD I pri tom znam pola grada ko ce ga ukrasti, bolje mu je sam semi jamu da iskopaNe rs6 ali druga dva jednog Passata i jednu Mecku E.. imaš valjda kasko osiguranje na to auto ..
Dobro osiguranje uzmes i ne razmisljas.Da li je pametno doći sa audijem RS 6 avant TFSI quatro tiptronic u Srbiju u banju ?
Ja bih uvek radije došao kolima. Ionako se moraš klackati do banje od aerodroma.Da li je pametno doći sa audijem RS 6 avant TFSI quatro tiptronic u Srbiju u banju ?