Da li je ovo vrhunac cinizma?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.722
Države koje nas uče demokratiji imale su ljudske zoološke vrtove!
Poslednji zvanicni ljudski zoo vrt zatvoren je 1958 g. u Briselu, danasnjem sedistu EU

http://www.kurir.rs/planeta/da-li-j...ale-su-ljudske-zooloske-vrtove-clanak-1623261

zoloski-5.jpg

Не, не... То није Брисел. То није седиште наше мајке ЕУ. То није епицентар наше религије новог доба... То мора да је нека селендра у хладноме Сибиру. Ил’ нека пустара у околини Ваљева...

Poslednji zvanicni ljudski zoo vrt zatvoren je 1958 g. u Briselu, danasnjem sedistu EU

http://www.kurir.rs/planeta/da-li-j...ale-su-ljudske-zooloske-vrtove-clanak-1623261

zoloski-5.jpg

ne znam shta ti nije jasno...
ti koji su nas uchili demokratiju su klali, pljachkali i ubijali po Konstantinopolju,
prestonici najnaprednije drzhave u to vreme...
o pljachkama, ubijanjima, silovanjima, spaljivanjima i ostalim gadostima po Africi necu ni da pricham...
msm, mogao bih, ali bi se moje izlaganje pretvorilo u vishechasovno nabrajanje zvanichne istorije zapada...

svako ko ima imalo mozga jasno shvata da je zapad leglo pljachki, ucena i ubijanja...
ceosvet su genocidisali i sad na nama peru savest izmishljajuci nekakvu Srebrenicu...
toliko ljudi koliko je navodno pobijeno u Srebrenici su oni ubijali za jedno prepodne...

Ипак, оно што је важно јесте да су земље Западне Цивилизације напустиле своје барбарске испаде, и данас су најотворенија и најслободнија друштва света.

Зато цео свет хрли у њих, не у Кину.

zoloski-5.jpg

Eto, sa sam samo koju godinu ranije rodjen - mogao sam ici u zooloski vrt da gledam nigere.....:sad2:

- - - - - - - - - -

Pa da, ali te države više nisu takve. U tome je poenta.

Naravno.

Ali mi im se sada priblizavamo.

Mozda cemo uskoro gledati cigane u Zoo...?

Ипак, оно што је важно јесте да су земље Западне Цивилизације напустиле своје барбарске испаде, и данас су најотворенија и најслободнија друштва света.

jeste
napustile su svoje barbarske ispade time shto bombarduju po bliskom istoku,
malo i po balkanu, malo destzabilizacija severne Afrike...
a o njihovoj slobodi, otvorenosti i naprednosti danima gledamo na tv-u...
vishe crnce ne drzhe po zoo vrtovima vec po getima...
kakav imbecil licererni...:roll:

a shto se recimo Kine tiche,
ceo svet je preselio svoje fabrike u Kinu...
mora da je zbog neslobode i zatvorenosti...

Jedini razlog da se hrli je taj što je samo tamo sve što im je oteto..
A u Rusiji i Kini je sve ono ostalo što još nije a niti će biti oteto.

Vuk dalku menja ali ćud nikako.
bili su i ostali varvari a mi smo svedoci ovog drugog.

pa šta ropstvo nije nikakva novina
ko je u mogučnosti da se zabavlja na tudj račun, on to čini
haha mogu misliti male belgijančiće koji su došli da vide majmunčiće iz afrike u nekom nameštenom selu
pa kad su ljudi bili normalni...

ne znam shta ti nije jasno...
ti koji su nas uchili demokratiju su klali, pljachkali i ubijali po Konstantinopolju,
prestonici najnaprednije drzhave u to vreme...
o pljachkama, ubijanjima, silovanjima, spaljivanjima i ostalim gadostima po Africi necu ni da pricham...
msm, mogao bih, ali bi se moje izlaganje pretvorilo u vishechasovno nabrajanje zvanichne istorije zapada...

svako ko ima imalo mozga jasno shvata da je zapad leglo pljachki, ucena i ubijanja...
ceosvet su genocidisali i sad na nama peru savest izmishljajuci nekakvu Srebrenicu...
toliko ljudi koliko je navodno pobijeno u Srebrenici su oni ubijali za jedno prepodne...

dok je taj isti Carigrad bio prestolnica njeznih lovaca na leptire <3
missim, citava ljudska povijest je samo gomila poglavlja o klanju i pljackanju...tu i tamo bude neki zanimljiv opis
tocka recimo ili neka...pjesmica... al se vrlo brzo nastavi s glavnom radnjom...:sad2:

Ono kada Srbi kritikuju segragaciju u Americi, a ne vide segragaciju ispred svog nosa.

Neprocenjivo.

- - - - - - - - - -

Ono kada Srbi misle da je Justinijan pozitivna istorijska licnost, a ne tiranin, ludak, masovni koljac, ubica, i jednom recju teska bitanga.

Neprocenjivo.

Ono kada Srbi kritikuju segragaciju u Americi, a ne vide segragaciju ispred svog nosa.

Neprocenjivo.

Pa ako bilo šta kažemo protiv Šiptarskih segregacija Srba u južnom delu Kosova odmah će nas ucenjivati ulaskom u EU.

Ono kada Srbi misle da je Justinijan pozitivna istorijska licnost, a ne tiranin, ludak, masovni koljac, ubica, i jednom recju teska bitanga.

Neprocenjivo.

Justinijan prvi ili drugi?

- - - - - - - - - -

Kupce nesrećo, šta misliš zašto ih proizvode nego da bi ih prodali.

Back