Da li je ovo.....pocetak kraja nezavisnog Kosova?!

Jedan od retkih naroda kojima bi zabranio i prolaz kroz drzavu a kamoli naseljavanje u istoj.

Citat iz filma Karaula najbolje opisuje to pleme...

"Ti Albanci ko da ne znaju zive ko normalni ljudi! Mislim da se zezaju, da idu u bioskop, da fataju ribe sta ja znam! Samo se nesto grupisu! Da izvinete druze pukovnice pun mi je ****** njihovog grupisanja!"

Jedan je tako gledao supermena i skocio sa vrh solitera na glavu.
Naravucenije..ne skaci sa vrha solitera

Priveden 21 aktivista Pokreta Samoopredeljenje
Beta - Pre 13 sati

PRIŠTINA - Tri kosovska policajca i jedan aktivista Pokreta Samoopredeljenje povredjeni su u utorak u incidentu nastalom nakon što su aktivisti Pokreta počeli da demoliraju automobile misije EU na parkingu u Prištini.

U izjavi portparola policije Agrona Borovcija navodi se da su policajci intervenisali nakon što su pripadnici Pokreta Samoopredeljenje, koji su protestovali ispred sedišta Euleksa u Priština, počeli da bacaju kamenje i prevrću vozila Euleksa.

Borovci je naveo da je u incidentu oštećeno 28 vozila Euleksa, a da je priveden 21 aktivista. Pokret Samoopredeljenje je istovremeno saopštio da je policija "upotrebila silu protiv aktivista Pokreta i da je jedan od aktivista povredjen i smešten u Kliničkom centru u Prištini".

.................................................................................................................................................................................................

Ovo se sve dogadja zato sto EUlex planira da potpise sa MUP-om Srbije protokol o saradnji.

Eto, sad je jasno valjda i EU i ostalima sa kakvim divljacima imaju posla.

Ovo je prakticno pocetak kraja i nezavisne drzave Kosovo.
A mi samo treba da cekamo kada ce doci taj dan da se oni potpuno zakrve, pa da ih onda lakse sutnemo!:D

Podrska albinu!

odlicna ideja i obavezno da upotrebimo tajno oruzije -da Ivana Zigon svojim uspaljenim glasom recituje pomenuti deseterac , kontam ima da nam i Alabaniju ostave i poskacu u Jadran od muke :cool:

da parafraziram

odlicna ideja i obavezno da upotrebimo tajno oruzije -da al bundi svojim uspaljenim glasom recituje eu ustav i demotratska nacela, kontam ima da nam i Alabaniju ostave i poskacu u Jadran od muke

Tuča pripadnika neke nevladine organizacije sa Eulexom upućuje na gubitak nezavisnosti?????

Nevjerovatno. Ima li ovdje na ovome forumu iko više od 12 godina starosti?

Šta će u buduće biti, teme poput ovih:
"Rus ili Turčin u Stuttgartu u Njemačkoj udarili policajca. Da li to znači formiranje ruske ili turske države na tlu Njemačke"?
"Crnac u američkom Fast-foodu čekao hamburger čak 20 minuta, da li je na djelu rasizam i podjela SAD-a?"

Tuča pripadnika neke nevladine organizacije sa Eulexom upućuje na gubitak nezavisnosti?????

Nevjerovatno. Ima li ovdje na ovome forumu iko više od 12 godina starosti?

Šta će u buduće biti, teme poput ovih:
"Rus ili Turčin u Stuttgartu u Njemačkoj udarili policajca. Da li to znači formiranje ruske ili turske države na tlu Njemačke"?
"Crnac u američkom Fast-foodu čekao hamburger čak 20 minuta, da li je na djelu rasizam i podjela SAD-a?"

pa uvek ce biti glupih tema...Navikni se

pa uvek ce biti glupih tema...Navikni se

Pitam se šta neki očekuju. Da će međunarodni policajac otići na sjednicu VM EU i zaplakati kako su mu aktivisti Samoopredjelenja razbili šoferšajbu, na šta će se cijela EU dići na noge, ljudi će organizovati masovne proteste širom cijelog kontinenta i u znaku solidarnosti sa šoferšajbom, glasno i u horu uzvikivati : "Kosovo is Serbia"...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Back