nisam procitala ni jedno misljenje, jer nemam vremena, tako da mogu samo na brzinu da kazem: NE MOGU DA VERUJEM da neko ko navodno voli svoju zenu, sada hoce da ''pomaze'' bivsoj da zatrudni!!!
a da li si se mozda zapitao da tebe tvoja zena ne proverava i sa time sto je rekla da se slaze, u stvari samo hoce da vidi tvoju reakciju!????????????
meni sve to nije normalno!
pa sta sad, moj bivsi ne moze da ima decu, jel bih ja sad trebala da mu pomognem i rodim mu jedno??? a moj suprug se naravno slaze sa mnom, jer eto on me voli i veruje mi! samo sto mi sada vise nije jasno- o kakvom vi vise poverenju imate da pricate i o kakvoj ljubavi je rec? jer valjda kada se neko voli, ne deli se ??? joj, ne znam sta bih pre napisala, jer i dalje ne verujem sta sam procitala!
ja samo mogu da kazem da kada bi meni moj muz to uradio, a mogu slobodno da kazem da smo imali slicnu situaciju kao ti i tvoja zena pre braka i harmoniju u braku, ja bih ga bez razmisljanja ostavila. jer da me voli nikada mi to ne bi utradio, kao ni ja njemu, i ne postoji nikakvo objasnjenje i opravdanje za to!!!
toliko od mene...