Da li je ovo normalno??

Predji u muslimane, oni su poligamisti i eto ti resenja!:lol:
Onda mozes da imas ne samo 2 zene nego koliko hoces! Harem covece!!!
Tada te niko nece optuzivati da si lood.:wink: Naprotiv, bices jos vise cenjen i postovan ( i o tome porazgovaraj sa tvojom "orijentalkom", ona zasigurno zna sve u vezi toga).

nisam procitala ni jedno misljenje, jer nemam vremena, tako da mogu samo na brzinu da kazem: NE MOGU DA VERUJEM da neko ko navodno voli svoju zenu, sada hoce da ''pomaze'' bivsoj da zatrudni!!!
a da li si se mozda zapitao da tebe tvoja zena ne proverava i sa time sto je rekla da se slaze, u stvari samo hoce da vidi tvoju reakciju!????????????
meni sve to nije normalno!
pa sta sad, moj bivsi ne moze da ima decu, jel bih ja sad trebala da mu pomognem i rodim mu jedno??? a moj suprug se naravno slaze sa mnom, jer eto on me voli i veruje mi! samo sto mi sada vise nije jasno- o kakvom vi vise poverenju imate da pricate i o kakvoj ljubavi je rec? jer valjda kada se neko voli, ne deli se ??? joj, ne znam sta bih pre napisala, jer i dalje ne verujem sta sam procitala!
ja samo mogu da kazem da kada bi meni moj muz to uradio, a mogu slobodno da kazem da smo imali slicnu situaciju kao ti i tvoja zena pre braka i harmoniju u braku, ja bih ga bez razmisljanja ostavila. jer da me voli nikada mi to ne bi utradio, kao ni ja njemu, i ne postoji nikakvo objasnjenje i opravdanje za to!!!
toliko od mene...

Ma daaaj bre, zar ne vidis da je pustio buvu za zene? Tip pokusava da vas maximalno isprovocira......Ne troshi vreme na raspravke sa loodakom!

Back