Da li je ovo moguće?

danasnji jezik simbola govori da je vlasnik u najmanju ruku `kontroverzan`

neka se javi forumas koji je u 22 zaradio takav auto, radom

@DJM smatraj da sam ti dao repu, ovaj put

istinita anegdota ispricana na tv od strane svetski poznate umetnice
onomad stala operska pevacica jadranka jovanovic na semaforu, vozi jugo. pored nje stane bmw otvara se prozor i `mladic` kulturno pita
`kako to da svetski poznata pevacica vozi jugo`
a jadranka ce na to
` kako tako mlad covek vozi tako skup auto`

Hvala. :mrgreen:
Odlična je anegdota.
P.S. I ja vozim Yuga. (^_^)

zanimljivo će biti šta kaže policija. ne vjerujem da su ih izbubali bez razloga. vjerujem da su im možda spasili živote u budučnosti, jer će se ptičice spustiti na zemlju i drugi put dobro promislit hoće li napravit kakvu glupost. :ok:

Momci od 23 god nisu vise djeca.I stvarno ne razumijem zasto jedan 23-godisnjak ne moze da vozi "besna" kola.Ne valja ni kad ih voze oni od 60- vidi matora drtina, a kakva kola!:eek:Cekaj,ako mi tata radi preko grane i pri tom ne krade nego posteno zaradjuje,ko ce da mu zabrani da mi kupi kola.Sta nekog boli cosak da li ce neko da proda njivu i kupi limuzinu ili ce da krade i da kupi istu.Ako mi je cale vozio keca,moram i ja,jer ako vozim bmw i to polovan,onda sam kriminalac i dilujem drogu.Ama,mi smo pogan narod, zavidan i ljen- u tome je nas problem.Ako su u pitanju osobe poznate policiji,zasto ih ne privedu u stanicu nego skidaju gole po ulici- cisto izivljavanje.Koliko je samo policajaca koji plivaju u mutnim vodama....bolje da cutim....ko ce njih da poskida?

Verujem da su dobili te batine kao što piše tu gore.

Ali u onaj deo: ''idem ja tako ulicom, sav srećan što sam jednoj baki pre par minuta pomogao da pređe ulicu, kad odjednom 16000 policajaca krene za mnom i prebiju me k'o vola u kupusu'' - nikako.

Jedina opcija može biti da su ih pomešali s nekim.
Одакле им право да неког млате док не утврде идентитет?

(није била у питању утакмица или неко маовно окупљање које је резултовало нередом!)

jašta. večito nekom ko ima treba da bude neprijatno što to ima. pogotovu sad kad je brda ljudi uzelo ljuta kola na kredite, lizinge i ostale klince; a nemaju leba da jedu.
inače, pandur da je normalan i profesionalan, ne sme da te takne pa sve i da mu uvrediš mamu. mora da poštuje zakon i proceduru, a i minimum ljudskosti.
e ste primetili na svakom snimku (bilo gde na svetu) gde se vidi kako panduri pendreče demonstrante, studente...oni ne udare čoveka pendrekom jednom (ako je do toga moralo da dođe), pa mu stave lisice i ostalo. ne, njih 5orica udaraju i udaraju, pendreče jednog čoveka kao sumanuti. misim čime može da se opravda potreba jednog pandura da nekog 15 puta opali pendrekom po glavi, a u društvu svojih kolega koji pokrivaju ostale delove tela. meni su ti ljudi su psihički poremećeni.

chek shta ti je jasno?Shto decko vozi BMW 5?Pa je opravdano shto su ga pretukli??Kazhesh MALO su ga preterali!?
Pa objasnimi shta ovde ima malo?Eeee bre da te policajac izvuche iz kola iz cista mira to je MNOGO PRETERANO a ne pola sata mucenja??

A kakve ima veze shto vozi BMW 5?Mislish da je kriminalac?Ili da su njegovi kriminalci?Zbog cega ne mozhe da se zarade te pare na posten nachin?To sto ih ti nisi zaradio nije dokaz da pare ne mogu da se zarade na posten nachin.

Ima velike veze,veoma velike...........retko moze da se zaradi zato sto je ovo srbija.

X puta su me izvukli iz kola i trkeljali..........i skoro uvek sa razlogom a nikada bez razloga....ako cemo pravo.

Ko je rekao da ih ja nisam zaradio i da ne moze da se zaradi.........gde ti vidis da ja nisam zaradio........svasta:dash::dash:

То се питао и Ранко Панић.:(

ne bih povezivao dve sasvim razlicite stvari

Ranko je borac za slobodu, stradao usred bgda javno pod rezimskom cizmom i trebao je rezimu kao takav da nam svima utera starh u kosti da se nikad vise ne usudimo da javno kazemo sta mislimo, al su se preracunali., kad dodje dan svi cemo biti borci za slobodu

ovi drugi, u bmw i sl, su deo rezima, isprepleteno je to vlast, moc, lova, podzemlje

Back