PROBUDITE se ....interesantno srbi su jedini narod koji sanja otvorenih OCIJU ha ha ha...Koja SRBIJA,koji USTAV koji NAROD/bag-ra...
O cemu vi sanjate,o kom ustavu i ko protiv koga i kako da ga primeni i s kojim navodom!Pa doveli su VAS-dole u srbiji- do te mere da sami skacete na svakog ko je za SRBIJU i srbstvo a onda kao znate ono u nekom poslednjem trzaju zivota pred samrt poslednja svest "SRBIJA" i to je bilo to e to se desava sa vama dole u srbiji!A mi koji smo van svoje Otadzbine,imaju nas tri grupe. Propali JUGOSLOVENI,nadarene DEMOKRATE kojim a je sve lepo i drago samo ne OTADZBINA i SANJARE PATRIOTE-mislim da u njih spadam- koji sanjaju da u toj OTADZBINI nekad bude bolje ali znamo da uz takvu omladinu i buducnost nema sta da ocekujemo pa sanjamo sanjamo a dobro znamo da ce nam po zapadu kosti truliti ali od TUGE,BOLA,PONOSA,SRECE i OSTAVLJENOSTI necemo nikad se pomiriti sa ovim drugima.
Srbija je PROPALA i ako to neshvatate treba da sto pre SHVATITE,jer nje vise nema,ona je samo SAN...
Boze daj mi takve SRECE da gresim u svemu sto mislim -pisem- ali pitajte se i sami,pitajte se sta je to SRBIJA/pa samo da znate to je jedna FATAMORGANA/ mi nemamo ni granice a komo li nesto drugo da pricamo sve je provizorno imamo navodno vojsku koju nemamo a postoji ali znamio da nepostoji i sve je u tom smisli,imamo Vladu-Drzavu-ponos-Dostojanstvo itd. a sve to nemamo!