Da li je ovo izdaja?

Da li je povlacenje tuzbi Srbije protiv HR i BIH za genocid nad Srbima akt izdaje?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sw-darthBEN:
ALO jerry kakav je to avatar .. ?????

Molio bih Irona da upozori Jerry-a kako bi ovaj promenio avatar ...

Kakvo izvrtanje , da na avataru pise SRS umesto LDP imalo bih smisla ..

Аватар је крајње примерен. Уосталом, ако имаш иколко памети а очи колико видим имаш, онда би ти било јасно да је Чеда сам преузео ту улогу, значи добровољно из личних убеђења. Он сам је Пајкићев пулен, љотићевац од малих ногу, болесно заљубљен у нацистичку естетику а боме и идеологију. Кампању је радио још један Пајкићев пулен- Милутин Петровић; лик који је све о филму научио од несретног Пајкића и сад га пљује јер ипак не може да добаци колико и професор.
Комплетна кампања а спотови посебно су омаж чувеној нацистичкој режесрки која се зове, Марлоне пуцај!
Рецимо да сам у овом случају реч омаж користио као еуфемизам.

PAC-PAC:
Аватар је крајње примерен. Уосталом, ако имаш иколко памети а очи колико видим имаш, онда би ти било јасно да је Чеда сам преузео ту улогу, значи добровољно из личних убеђења. Он сам је Пајкићев пулен, љотићевац од малих ногу, болесно заљубљен у нацистичку естетику а боме и идеологију. Кампању је радио још један Пајкићев пулен- Милутин Петровић; лик који је све о филму научио од несретног Пајкића и сад га пљује јер ипак не може да добаци колико и професор.
Комплетна кампања а спотови посебно су омаж чувеној нацистичкој режесрки која се зове, Марлоне пуцај!
Рецимо да сам у овом случају реч омаж користио као еуфемизам.

nije eufemizam rase... dostići leni riefenstahl je zamišljena kategorija miliutina i sličnih pacera. leni je bila pod jedan umetnik, pod dva konceptualni ideolog filigranskog načina izražavanja putem filmskog jezika nezamislivog u to vreme. ovi paceri mogu samo da kao što kažeš eufemistički pokušaju trijumfom volje da liče malkice... i tu je tačka gde staju i počinju da liče na zoologa olivera goldsmita koji je tvrdio da domaća krava menja rogove svake godine. :)

Ма биће да је Олишка донекле био у праву, с тим да ови не личе на њега него на те предпостављене краве. Рогове не мењају, а и мању су им, тек се назиру из шишки, али да мењају сваке године- мењају! Додуше, мењају нешто што штрчи више него рогови, мењају мишљење, ставове, изјаве... И то не једном годишње него много, много чешће. Мислим, и сам знаш, од чега би ленчуга Милутин живела да нема курвања?!

ima toga ras svuda u svetu znas i sam... pocev od političkih kurvi do onih umetničkih... dve profesije koje su jako bliske. mislim da je ovom narodu puklo kada su slusali prazna naklapanja i obecanja jos od milosevica, pa onda od revolucionara... sad su u interegnumu i snalaze se kako znaju i umeju jer vide da od političara bilo kojih vajde nema, da je sve to neopevana gamad. mislim da je to dobro i da zato imamo sansi za prosperitet.

hektorius:
Ovo samo da moj avatar tera inat tom kukastom krstu :lol: :lol: :lol:
Ma nije ti los avatar,ali onaj sa zastavo SFRJ ti je mnogo bolji. :-D

Sto se tice povlacenja tuzbe Srbije prema Hrvatskoj,Bi H,ma i NATO-u i visokim predstavnicima EU,pa to je u najmanju ruku skandalozno.Ali doci ce bolja vremena kada ce pacovi da se nadju tamo gde i pripadaju-U KANALU SA FEKALIJAMA

B.A.L.:
Ma nije ti los avatar,ali onaj sa zastavo SFRJ ti je mnogo bolji. :-D

Sto se tice povlacenja tuzbe Srbije prema Hrvatskoj,Bi H,ma i NATO-u i visokim predstavnicima EU,pa to je u najmanju ruku skandalozno.Ali doci ce bolja vremena kada ce pacovi da se nadju tamo gde i pripadaju-U KANALU SA FEKALIJAMA
I meni je taj sa zastavom SFRJ najdrazi, ali koristim i druge da bodu oci antisemitima i rasistima.
Hvala za one linkove.

Back