StevanJ
Zainteresovan član
- Poruka
- 209
Menjam rodnu grudu za dobar posao.
Šifra: patriota
Da li smo ovakvi?Sta mislite?
Da li smo ovakvi?Sta mislite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li smo ovakvi?Sta mislite?![]()
Budi siguran da jesmo.
Bez obzira na moje superiorne moralne kvalietete, ne mogu, a da ne posumnjam da i ja imam negde prilepljenu etiketu sa cenom, koje jos nisam svestan.
Budi siguran da jesmo.
Bez obzira na moje superiorne moralne kvalietete, ne mogu, a da ne posumnjam da i ja imam negde prilepljenu etiketu sa cenom, koje jos nisam svestan.
Budi siguran da jesmo.
Овим постом си ме подсетио на расправе између мене и мога, сада покојног, деде.
Ја сам тврдио ДА ПОСТОЈЕ ЉУДИ КОЈИ НИСУ НА ПРОДАЈУ, а он је тврдио ДА СЕ СВАКО МОЖЕ КУПИТИ ЈЕДИНО ЈЕ ПИТАЊЕ КОЛИКО КО КОШТА... нисмо нашли заједнички језик јер је свако остао при својој тврдњи.
Deda ti je bio u pravu pokoj mu dusi!Stari ljudi su bili namazani a mi smo suplji ko crkveno zvono!Овим постом си ме подсетио на расправе између мене и мога, сада покојног, деде.
Ја сам тврдио ДА ПОСТОЈЕ ЉУДИ КОЈИ НИСУ НА ПРОДАЈУ, а он је тврдио ДА СЕ СВАКО МОЖЕ КУПИТИ ЈЕДИНО ЈЕ ПИТАЊЕ КОЛИКО КО КОШТА... нисмо нашли заједнички језик јер је свако остао при својој тврдњи.
Cim ti to istices, sva je jasno...
Aj ne lupajte! Ako ti se u inostranstvu pruži prilika za dobar i plaćen posao, mislite neću ga prihvatiti, zbog tamo neke nostalgije i sličnih praznih reči....Što da ne odem u drugu zemlju u kojoj će se poštovati moje mišljenje, u kojoj se ne gleda koje si vere, kojeg si porekla, već se gleda stručnost.....
Aj ne lupajte! Ako ti se u inostranstvu pruži prilika za dobar i plaćen posao, mislite neću ga prihvatiti, zbog tamo neke nostalgije i sličnih praznih reči....Što da ne odem u drugu zemlju u kojoj će se poštovati moje mišljenje, u kojoj se ne gleda koje si vere, kojeg si porekla, već se gleda stručnost.....
Nisam željan da me neko poštuje, već da budem u zdravorazumnoj zemlji. Srbija to sigurno nije. Pokušava da promeni to, ali sporo.
Takav zivot nema smisla...niti kakve dubine niti ima istinske srece... Ako si zeljan da te neko postuje...tebe i tvoje misljenje, onda to trebas i da zasluzis...nije to tesko steci...
Aj ne lupajte! Ako ti se u inostranstvu pruži prilika za dobar i plaćen posao, mislite neću ga prihvatiti, zbog tamo neke nostalgije i sličnih praznih reči....Što da ne odem u drugu Evo ga još jedan što veruje da Deda Mraz postoji i da se jede sve što leti.zemlju u kojoj će se poštovati moje mišljenje, u kojoj se ne gleda koje si vere, kojeg si porekla, već se gleda stručnost.....
Kakav divan optimizam tebe krasi...Јесте, али у питању је мањина ... отприлике они чине онолику популацију колико има наркомана и педер* у Србији.
naravno da smo svi na prodaju,evo ja bih se prodao amerima za republiku srpsku,krajinu i celu veliku srbiju plus nekoliko milijardi.
doduse mozda nesto manje u novcu ali tu smo negde![]()