Da li je ovo istina?

Budi siguran da jesmo.

Bez obzira na moje superiorne moralne kvalietete, ne mogu, a da ne posumnjam da i ja imam negde prilepljenu etiketu sa cenom, koje jos nisam svestan.

Овим постом си ме подсетио на расправе између мене и мога, сада покојног, деде.
Ја сам тврдио ДА ПОСТОЈЕ ЉУДИ КОЈИ НИСУ НА ПРОДАЈУ, а он је тврдио ДА СЕ СВАКО МОЖЕ КУПИТИ ЈЕДИНО ЈЕ ПИТАЊЕ КОЛИКО КО КОШТА... нисмо нашли заједнички језик јер је свако остао при својој тврдњи.

Ја сам тврдио ДА ПОСТОЈЕ ЉУДИ КОЈИ НИСУ НА ПРОДАЈУ, а он је тврдио ДА СЕ СВАКО МОЖЕ КУПИТИ ЈЕДИНО ЈЕ ПИТАЊЕ КОЛИКО КО КОШТА... нисмо нашли заједнички језик јер је свако остао при својој тврдњи.

Treba postovati mudrost starijih!:ok:

Deda ti je bio u pravu pokoj mu dusi!Stari ljudi su bili namazani a mi smo suplji ko crkveno zvono!

Aj ne lupajte! Ako ti se u inostranstvu pruži prilika za dobar i plaćen posao, mislite neću ga prihvatiti, zbog tamo neke nostalgije i sličnih praznih reči....Što da ne odem u drugu zemlju u kojoj će se poštovati moje mišljenje, u kojoj se ne gleda koje si vere, kojeg si porekla, već se gleda stručnost.....

Aj ne lupajte! Ako ti se u inostranstvu pruži prilika za dobar i plaćen posao, mislite neću ga prihvatiti, zbog tamo neke nostalgije i sličnih praznih reči....Što da ne odem u drugu zemlju u kojoj će se poštovati moje mišljenje, u kojoj se ne gleda koje si vere, kojeg si porekla, već se gleda stručnost.....

Takav zivot nema smisla...niti kakve dubine niti ima istinske srece... Ako si zeljan da te neko postuje...tebe i tvoje misljenje, onda to trebas i da zasluzis...nije to tesko steci...

:rotf::rotf::rotf::rotf:

gde postoji takav moronland?? hajde zeksiv reci:"mislim, dakle postojim!", pa da se svi na ovom pdf siti odmorimo....

Seda glava se slusha... Nadam se da ga nisi tukao...
Ne verujem da je 1% radikala ikad preslo granicu sem kad je bilo u nekom svercu... Mora da su se gadno zaprepastili kada ih niko nije ebo ko su i odakle su :lol:

Menjam rodnu grudu za dobar posao.
Šifra: patriota
Da li smo ovakvi?Sta mislite?;)

Ne znam sta si ovim "sifra - patriota" hteo da kazes, ali normalno je da od davnina svako ide gde moze da se zaradi, kao nekada Sicilijanci, Makedonci, Turci, Kinezi, pa i Srbi.
E sad, ako je to odlazak bez povratka, to je malo diskutabilno, ali svako dodje bar da nekoliko puta poseti svoju zemlju, a najcesce da u njoj i umre.
Tako da ne znam sta je tu cudno, osim one "sifre".

naravno da smo svi na prodaju,evo ja bih se prodao amerima za republiku srpsku,krajinu i celu veliku srbiju plus nekoliko milijardi.
doduse mozda nesto manje u novcu ali tu smo negde:bye:

kakve gluposti:hahaha:

pa u 21, veku australijanci putuju u spaniju , ako nadju dobar posao, kinezi u ameriku, ameri u rusiju, rusi u tanzaniju...............:roll:

yebote, samo ovdasnje agorafobicne patriJote , u tome vide neki problem........koliko ste se usrali velikog sveta , jednog dana cete se probuditi u kutiji sibica ........:hahaha::hahaha:

Aj ne lupajte! Ako ti se u inostranstvu pruži prilika za dobar i plaćen posao, mislite neću ga prihvatiti, zbog tamo neke nostalgije i sličnih praznih reči....Što da ne odem u drugu Evo ga još jedan što veruje da Deda Mraz postoji i da se jede sve što leti.:roll: zemlju u kojoj će se poštovati moje mišljenje, u kojoj se ne gleda koje si vere, kojeg si porekla, već se gleda stručnost.....

U inostrastvu samo tebe čekaju tako pametnog i dostojnog poštovanja, pa da ti daju dobro plaćen posao a da ne moraš da radiš i budeš pametan.:ok:
A koliko se gleda koje si vere i porekla, samo reci da si iz Srbije, pa da vidiš kako ne gledaju...:whistling:
U većini evropskih zemalja pate od ksenofobije i razvijenog nacionalizma, samo to još nisu došli tebi da kažu.
A što se tiče "tamo neke" nostalgije, nemoj se samo vraćati ovamo kad te dohvati.
Prazne reči su bolji život u tuđoj zemlji, nego kod svoje kuće. To su prazne priče.:thumbdown:
'Ajd' sad, pakuj kofere, i ne vraćaj se, pa da i nama ovde svane. Ovde i jeste tako loše što su se namnožili takvi kao ti, kojima je tuđe parče hleba uvek veće, i na tuđoj poljani trava zelenija... pasi ti samo tamo, a mi ćemo već snaći nekako bez tebe i tebi sličnih.Srećan put.:bye:

Poslednja izmena:

Back