majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
Ali gle - ako ga pogledaš kroz krilo slepog miša, biće tvoj za uvek!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
humajcheki:Meni taj ,,ceo život'' uopšte ne zvuči toliko dugaaačko da može da trpi čekanje da stvari krenu na bolje.Eto mi mane
Ništa ne mora da znači da je za ,,ceo život'' - nema ljubavnog osiguranja... Što je u principu dobro, šta ako se ti predomisliš a?![]()
Ne.Betty:aaa...a jel postoje prinčevi uopšte?![]()
majcheki:Kolko imaš godina a?
phenomenon - šala, šala...
majcheki:Ne.
E imao jedan deda teoriju o tome zašto je većina muškaraca ,,slinava'' - oćeš da čuješ?![]()
I ja sam bila ubeđena da SVAKI može biti PRAVI, ali me iskustvo demantovalo. Ne veruj u to, osim ako želiš da se zavaravaš...Betty:jao..........ja sam htela da kažem nešto drugo:; SVAKI može biti PRAVI, bukvalno. Jerbo savki može biti žabac kojeg ćemo pretvoriti u - princa
Sa svakim ti može biti dobro (umeće komunikacije, EQ, SQ, flert, erotika, putovanja, ćeps, ostalo...)....jedino što me malo buni......šta ako naiđe pravi princ?
![]()
Pazi... pricha uopste nije pricha ko sto zvuchi. Dobro ti kaze Deda, ima mnogo istine u tome. Samo sto ja moram nesto drugo da primetim u svemu tome. Nema to veze sa nama, Srbima. Ratova je bilo uvek i svuda na sve strane. Heroji su uvek bili prvi i ginuli, a ******, "strine", ljigavci, moovare, prevaranti, domaci izdajnici i strani placenici (majcheki:Kaže tamo neki deda, meni ovako - Vidiš Majo koliko ima niskih muškaraca u Srbiji, vidiš kako su nejaki u periodu do 23. godine a od 23 uglavnom debeli?
Vidiš kako su plašljivi... ne svi ali dobra većina, ne smeju ni devojci da priđu kako treba a kamoli životu svooome...
Pa - kažem ja njemu, možda - ne znam, nisam ja gledala druge dečake imam ja mog Žarka ()
Ne, reče deda - ozbiljno, šalu na stranu al' oni naši ,,Srpski pastuvi'' su u izumiranju... ne još, al' pooolaaaako...
Bilo je mnogo ratova, junaci bejahu u prvim redovima - mali ljudi su plaćali da budu zaštićeni, da pobegnu i da se sklone - a ovo su njihova deca - geni, geni su čudo...
Tako meni reče, taj neki deda - mame mi, tako mi reče
Borg_Queen:ma pusti zene more, shta sve ne radimo zbog vas... eno vecina shetaju gole, samo more da vas izazovu, druge pochele da gledaju fudbal i piju pivo, trece uche neke shkole, misle more ako sam pametnija mozda im se dopadnem vishe, cetvrte otishle u lezbejke potajno se nadajuci da ce neko da ih preobrati, ma ajde vishe, dosta vam je
![]()
Original postavio majcheki
Kaže tamo neki deda, meni ovako - Vidiš Majo koliko ima niskih muškaraca u Srbiji, vidiš kako su nejaki u periodu do 23. godine a od 23 uglavnom debeli?
Vidiš kako su plašljivi... ne svi ali dobra većina, ne smeju ni devojci da priđu kako treba a kamoli životu svooome...
Pa - kažem ja njemu, možda - ne znam, nisam ja gledala druge dečake imam ja mog Žarka ( )
Ne, reče deda - ozbiljno, šalu na stranu al' oni naši ,,Srpski pastuvi'' su u izumiranju... ne još, al' pooolaaaako...
Bilo je mnogo ratova, junaci bejahu u prvim redovima - mali ljudi su plaćali da budu zaštićeni, da pobegnu i da se sklone - a ovo su njihova deca - geni, geni su čudo...
Tako meni reče, taj neki deda - mame mi, tako mi reče
Kad_LupimLupim:Pazi... pricha uopste nije pricha ko sto zvuchi. Dobro ti kaze Deda, ima mnogo istine u tome. Samo sto ja moram nesto drugo da primetim u svemu tome. Nema to veze sa nama, Srbima. Ratova je bilo uvek i svuda na sve strane. Heroji su uvek bili prvi i ginuli, a ******, "strine", ljigavci, moovare, prevaranti, domaci izdajnici i strani placenici () se provlachili kroz frontove i vekove. Sto znaci da generalno gledano su muskarci sebi prakticno stalno cinili medvedju uslugu, forsirajuci negativnu selekciju.
Pitam se, samo, sta li vas onda iskvari, sunce vam zensko![]()
Betty:aaa...a jel postoje prinčevi uopšte?![]()
KOCKARKA:Ja bih princa u kamionu![]()
![]()