Pre svega svima koji tako vulgarno napadaju prof.Cavoskog da porucim-covek je izuzetno castan,znam mu i porodicu a alkohol vrlo retko ili gotovo nikada ne konzumira.
Optuzbe da je on navodno nastojao da ublazi desavanja oko Srebrenice ne stoje.Istorija ce pokazati sta se tu desavalo,koliko je ljudi pobijeno.Ja nemam nijedan razlog da verujem brojkama kojima barataju oni sto su nas(i u Srbiji i u RS) bombardovali.Uostalom mozete da pricate sta hocete ali u Srebrenici nije bilo silovanja,ubijanja male dece jer su zene i deca prebaceni u Tuzlu i to autobusima koje im je stavila na raspolaganje vojska RS.Zato tvrdim da je Srebrenica vrhunac viteskog ratovanja i da nema zasta tu Srbe da bude sramota.Uostalom i sam Majkl Rouz koji je bivsi komandant snaga UNPROFOR-a u Bosni(ako se ne varam) je izjavio da u Srebrenici nije pocinjen genocid.
deki011 naravno da kosta cavoski nije nikakav alkoholicar, to je samo bedna argumentacija mrzitelja kao sto je ovaj markelja koji ne mogu da ospore ni na koji nacin njegovu intelektualnu velicinu i strucnost pa ce eto reci da je covek alkoholicar.
u svakom slucaju cak i dajeste alkos 1000 puta je strucniji pametniji i iskusniji od picopevca kakav je vuk jeremic koji je sve sto je zavrsio u zivotu zavrsio na osnovu tatinih parica a ne na osnovu individualnih kvaliteta.
shark je to odlicno objasnio koja je razlika izmedju iskusnog diplomate i strucnjaka sa iskustvom i likova zelenih kao sto je vuk jeremic.
Evo da vidimo recimo ko su americkih zadnjih 3 ministara inostranih poslova .
Condoliza Rajs dosla na poziciju koju zauzima sa 51 godinom zivota.
Colin Powell dosao na poziciju ministra 2001 godine rodjen 1937 tj sa 64
Madlen Allbright dosla na poziciju ministra sa 60 godina
Warren Christopher dosao na poziciju ministra sa 68 godina
Lawrence Igleberger dosao na poziciju ministra sa 60 godina zivota.
Sve u svemu u Americi na te pozicije dolaze ljudi sa dugogodisnjim iskustvom rada u diplomatiji ili drzavnoj upravi i ne mladji od 50 godina zivota a uglavnom stariji od 60 godina zivota.
Znaci kako bi zargonski rekli STARE KAJLE
A banana drzave kao Srbija biraju picopevce od 32 godine . Toliko je Jeremic imao kada je stupio na funkciju koju zauzima