Да ли је неко подсетио нашег председника на ово?

Крста

Poznat
Poruka
7.429
Пре неки дан пронађох неке од видео снимака са митинга против независности Космета 2008.
Био сам присутан тамо, иначе... видео сам и чуо много тога, пуно паметних људи и мисли...
И у једном тренутку набасах на овај видео...

Да ли је ико у Србији подсетио Томислава Николића на овај надахнут говор који је одржао пред скупштином тог хладног дана?
На све оно што је рекао Србима са Космета?
На све оно што је поручио српству и Србима?:think:

Пре неки дан пронађох неке од видео снимака са митинга против независности Космета 2008.
Био сам присутан тамо, иначе... видео сам и чуо много тога, пуно паметних људи и мисли...

Да ли је ико у Србији подсетио Томислава Николића на овај надахнут говор који је одржао пред скупштином тог хладног дана?

To bese februar? Pa zaboravljas da je tada nosio bedz po sluzbenoj duznosti kao i svi Radikali, vec negde tamo u oktobru iste godine je zaboravio sta je obecao....

:lol:

Pa ne treba njega podsećati... Zna on to...

Treba podsećati vas na krsti koji ste glasali za njega...:bye:

субота, 15. септембар 2012.
"Косово је саставни део Србије, тако је било, тако ће и остати. То други могу да третирају другачије, али докле ми не дамо Косово, не могу никако да нам га узму", нагласио је Николић,

Постоји нешто што се зове „партијска дисциплина“ тј. да не можеш да наступајући испред партије износиш своја лична мишљења.
Зато је Тончи напустио СРС и основао сопствену странку, да може да каки о свом трошку.

Ево шта кажу други...

ПАРТИЈАШИ

Ваше право име је лаж, а презиме похлепа. Свесни сте неостваривости својих идеја, у које ни сами искрено не верујете, а ипак се за њих залажете, кријући своје нечасне намере иза демагошких парола којима слуђујете србски народ. Незајажљиво желите власт и моћ и спремни сте на све само да бисте их се дочепали.
Ви сте уљези у бићу Србства, а ваша лажљивост равна је само вашем лицемерју и кукавичлуку. Својим странчарењем ви наносите несагледиву штету народу коме, како тврдите, припадате, али сте зато итекако корисни србским непријатељима.
Уз Божију помоћ, Србство ће прозрети вашу "језиву таму туђинску, са лепим именом и шареном одећом" и вратиће се на свој Богом благословени и освештани светосавски Пут са којег сте га ви одвлачили.

// http://www.obraz.rs/index1.htm //
Па ти мене озбиљно зајебаваш ? :huh:

Evo, dokle je dogurao naš predsednik.

3d0f_39fe.jpg

Prilozi

• 112.jpg
    112.jpg
    33,2 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Sve je on zaboravio, samo da bude predsednik.....

Jos ce te se vi puno puta od njega neprijatno iznenaditi.

Ni Tadic vam vise nece biti tako CRN....:per:
Tacno tako,nakon Slobe ispade Bota crn ko gavran,mada je bilo prosto nemoguce nakon Zlobe postici takav epitet,ali uspeo je Bota!Tako ce i Toma nadmasiti svog predhodnika!
Vratimo Monarhiju,jer Monarh se radja,od boga je dat,a obican covek prodace i dusu djavolu,bar da na 4 godine izigrava Kralja,a kad sjase s prestola,neodgovara nikom za svoje cinjenje i NE cinjenje!Milina bozija!

Vratimo Monarhiju,jer Monarh se radja,od boga je dat,a obican covek prodace i dusu djavolu,bar da na 4 godine izigrava Kralja,a kad sjase s prestola,neodgovara nikom za svoje cinjenje i NE cinjenje!Milina bozija!

Монарх је од бога дат ку*рац мој, потражите мало памети међу ово мало сународника који је имају... Карађорђевићи имају много крви на рукама да би водили народ...

Монарх је од бога дат ку*рац мој, потражите мало памети међу ово мало сународника који је имају... Карађорђевићи имају много крви на рукама да би водили народ...
Мислим да је Канаринка била саркастична.

Нама не треба монархија, нама треба батина !

Povrsan si i ne razumes sustinu mog posta.

Back