Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hvala! Neplanirano sam uskočila, unukina drugarica sprečena i odustala. Nisam imala srca da odbijem. Inače, ne podnosim vrućinu, nisam nešto luda ni za morem...slutim da će mi trebati odmor posle odmora....
Hvala! Neplanirano sam uskočila, unukina drugarica sprečena i odustala. Nisam imala srca da odbijem. Inače, ne podnosim vrućinu, nisam nešto luda ni za morem...slutim da će mi trebati odmor posle odmora....
ne verujem da je mnogo razlicito ovde i tamo sto se temperature tice.
tunis je u visini malte - slicna klima - ako je blizu more i vetric - ok je. Moze da bude toplija voda nego sto se ocekuje.
Poznajem neke a i sretao sam Tunizane - ok su - otvoreni, moze sa njima lepo da se razgovara. Mozda se i iznenadis po tom pitanju. Malo su tihi i nenametljivi.
Samo je od ranije preporuka da se bas ne svrlja po mestima za koje ne znas koliko su bezbedna. Al' u gradu i resortu to je OK. Raspitati se unapred. Pogotovo u relaciji sa verskim pravilima.
ja samo odavno zeleo da odem u Tunis i kupim one njihove cuvene jakne od kamilje dlake (bolje od nase vunice)