Da li je neko koristio sprej za samotamnjenje kože?

Obozavam solarijum i godinama se vec sucam i leti i zimi na srecu bez ikakavih posledica bar za sada,
Takodje volim i da se cvarim na suncu jer mi jednostavno jako prija osecaj da toplota prodire kroz kozu i greje mi kosti...(kazu da su jarcevima kosti slaba strana pa valjda zbog toga!!!)
Medjutim od jesenas konstantno koristim kremu za samopotamnjivanje i to LANCASTER, SELF TAN medium varijanta.Odlicna je, bez fleka sarenila i vrlo se lako nanosi.
Kada dobijete zeljenu boju mozete se namackati takodje Lancaster puderom sa blagom dozom sjaja koji za vecernje varijante super izgleda.Ne sljasti ali se dovoljno vidi...
Udavih...

maja mala mama:
Obozavam solarijum i godinama se vec sucam i leti i zimi na srecu bez ikakavih posledica bar za sada,
Takodje volim i da se cvarim na suncu jer mi jednostavno jako prija osecaj da toplota prodire kroz kozu i greje mi kosti...(kazu da su jarcevima kosti slaba strana pa valjda zbog toga!!!)
Medjutim od jesenas konstantno koristim kremu za samopotamnjivanje i to LANCASTER, SELF TAN medium varijanta.Odlicna je, bez fleka sarenila i vrlo se lako nanosi.
Kada dobijete zeljenu boju mozete se namackati takodje Lancaster puderom sa blagom dozom sjaja koji za vecernje varijante super izgleda.Ne sljasti ali se dovoljno vidi...
Udavih...

A što si odustala od solarijuma?

apotekarka:
maja mala mama:
Udavih...

A što si odustala od solarijuma?
problem je vise tehnicke prirode...u kraju gde trenutno zivim situacija sa salonima je ocajna.Sve neke prcvarnice i neke priucene devojke...Isla sam par puta u jedan(nema smisla da ih imenujem!)jer je bilo neophodno da pocrnim i nikad vise.Strokavo,krajnje nepostovanje musterija ,prevrnute soljice na sve strane...doduse lampe i ne behu lose ali me tamo nece vise videti.
Dakle razlog nije ni u kakvim posledicama od kvarcovanja vec u okolnostima...Nazalost.
a stvarno me mrzi da se specijalno spremam i vozim 20tak min da nekog normalnog salona...nemam toliko vremena.

Trebala bi mi mala pomoc, inace nemam problema da pocrnim i dovoljno mi je pola sata na suncu da budem crna, ali mi se boja jako brzo ispira pa sam tako vec dve nedelje posle odmora skoro bela. Pre sam imala plavu kosu pa mi nije toliko smetalo kada mi koza posvetli, isla sam sa vremena na vreme u solarijum i odrzavala neku bojicu, ali posto sam sada crnka jako mi smeta kada mi se boja gubi. Resila sam da prestanem da idem u solarijum zbog toga sto imam dosta mladeza po telu pa mi je doktorka savetovala da izbegavam solarijum, a i pocela sam da osecam vrtoglavice kada odem u solarijum tako da mi to svakako ne odgovara. Sada sam resila da probam neki drugi metod pa sam kupila sprej za samopotamnjivanje, molim vas ko je imao iskustva, zna nesto vise o tome, kako se nanosi, koliko cesto se nanosi, koliko posle toga trebam da izbegavam kupanje i slicno neka mi kaze, prvi put koristim bilo kakav proizvod za samopotamnjivanje pa je svaki savet dobrodosao. Unapred hvala :)

Back