BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 06.08.2014. u 18:37 - Da li je neko bio na Madagaskaru? #1 Od detinjstva imam zelju da tamo otputujem i otputovacu. Zanima me da li je neko vec bio i kako je tamo?
Od detinjstva imam zelju da tamo otputujem i otputovacu. Zanima me da li je neko vec bio i kako je tamo?
Rayela Legenda Poruka 71.814 06.08.2014. u 18:55 - Da li je neko bio na Madagaskaru? #2 Ja nisam bila, ali stalno ima nekih vesti da su neki turisti opljackani, ubijeni pa i zivi spaljeni. Idi na Mauricijus, to je raj na zemlji
Ja nisam bila, ali stalno ima nekih vesti da su neki turisti opljackani, ubijeni pa i zivi spaljeni. Idi na Mauricijus, to je raj na zemlji
GIDEON Iskusan Poruka 5.831 06.08.2014. u 20:37 - Da li je neko bio na Madagaskaru? #3 Rayela: Ja nisam bila, ali stalno ima nekih vesti da su neki turisti opljackani, ubijeni pa i zivi spaljeni. Kliknite za proširenje... Sa koje strane reke?Juzne ili severne?
Rayela: Ja nisam bila, ali stalno ima nekih vesti da su neki turisti opljackani, ubijeni pa i zivi spaljeni. Kliknite za proširenje... Sa koje strane reke?Juzne ili severne?
svarozic Buduća legenda Poruka 35.145 06.08.2014. u 22:43 - Da li je neko bio na Madagaskaru? #4 Bio sam ja!
Lesandar Buduća legenda Poruka 27.930 06.08.2014. u 23:16 - Da li je neko bio na Madagaskaru? #5 BLAJBI: Od detinjstva imam zelju da tamo otputujem i otputovacu. Zanima me da li je neko vec bio i kako je tamo? Kliknite za proširenje... To je pravo mesto za tebe. Mnogo sličnih beskičmenjaka.
BLAJBI: Od detinjstva imam zelju da tamo otputujem i otputovacu. Zanima me da li je neko vec bio i kako je tamo? Kliknite za proširenje... To je pravo mesto za tebe. Mnogo sličnih beskičmenjaka.