Smatraju je najlepšom glumicom sveta...
Da vidimo slike kroz vreme...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima lepih žena koliko hoćeš, ali je neko nju proglasio za najlepšu. Lepa je, prelepa zaista, ali da je baš najlešsa ne bih se složio da se ijedna žena može proglasiti najlešsom na svetu ili svih vremena.Divna je bila i ostala!
Precrtavala sam olovkom svoje usne uvek imajući nju negde u oblačiću kako bi to trebalo da izgleda.
Bogu hvala na toliko lepote u jednom ljudskom biću!
Meni je to ideal ženske lepote-Monica Bellucci, dalje nema!![]()
Nije to ista kategorija, kako možeš jednu Moniku Beluči da svrstaš u kategoriju sa Pamelom Anderson? Jeste ista branša ali nije ista kategorija.Možda ipak nije najlepša, ali je definitivno jedna od najvećih sex bombi ikada. Možda i u ovim godinama veća sex bomba nego što je to bila Pamela Anderson.
Napusti forumMožda ipak nije najlepša, ali je definitivno jedna od najvećih sex bombi ikada. Možda i u ovim godinama veća sex bomba nego što je to bila Pamela Anderson.
"svi poružnimo"-tebra govori u svoje ime,ja starim ne kao vino već kao tegla šampinjonaMozda u nekom periodu ali ne po mom ukusu,svi poruznimo pa nema slepanja na staru slavu
Smatraju je najlepšom glumicom sveta...
![]()
![]()
Ovo je jako lepo razmišljanje i TAČNO!Ima lepih žena koliko hoćeš, ali je neko nju proglasio za najlepšu. Lepa je, prelepa zaista, ali da je baš najlešsa ne bih se složio da se ijedna žena može proglasiti najlešsom na svetu ili svih vremena.
Po meni, najlepša žena na svetu, ikada.Smatraju je najlepšom glumicom sveta...
![]()
![]()