da li je na redu bosna???

• Začetnik teme Začetnik teme Adem1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hoce li bosna priznati kosovo do kraja godine

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jel ademe, radis li ti igdje, kako zaradjujes za zivot, kad po cijeli dan visis na krstarici?? Da te ne placa mozda ''vlada'' kosova za propagandu:think:

ma radim...i upravo se spremam za krevet.. sutra se ustaje u 09, dorucak i sl. pa posao do 12 h. onda malo duza pauza i ponovo na posao do 22h. znaci na forumu me nema u intervalu od 10-12 h. i ...recimo 18 - 22h.

Još jedan dijasporaški luzer koji sa drugog kontinenta masturbira na Šešeljeve ideje. :lol:

Nisam u dijaspori, ovdje sam samo na odmoru, inace sam u trebinju, u Republici Srpskoj, i boli me ***** za seselja, kojeg smatram budalom. Bih nikada nece biti jedinstvena drzava i to je de facto, mi se sad borimo da to bude i de jure. Bih ce se raspasti, jer kad juga nije mogla opstati sa svim kapacitetima, nece opstati ni ova kvazi tvorevina bih

Nisam u dijaspori, ovdje sam samo na odmoru, inace sam u trebinju, u Republici Srpskoj, i boli me ***** za seselja, kojeg smatram budalom. Bih nikada nece biti jedinstvena drzava i to je de facto, mi se sad borimo da to bude i de jure. Bih ce se raspasti, jer kad juga nije mogla opstati sa svim kapacitetima, nece opstati ni ova kvazi tvorevina bih

:klap: :hvala:
Podrzavam nezavisnost RS. I jedna cekam taj dan, pa da slavimo.

Back