gost 159591
Poznat
- Poruka
- 8.252
ГРЧКА је следна.Па онда Русија
Steta pa nije nestalo struje u tvom gradu pre nego si napisao ovu glupost.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ГРЧКА је следна.Па онда Русија
Steta pa nije nestalo struje u tvom gradu pre nego si napisao ovu glupost.![]()
u albanskom djelu nema restrikcije![]()
Pa nije prica vec poslovica: "Sto je babi milo to joj se i snilo", pa me baka potseti na tebe a njeni snovi na Priznanje Kosova od strane BIH.![]()
verovala ili ne ja sam toprocitao ako
o babi i njenim sinovima
i nikako da se setim te price...![]()
Pa skoro ce pola dva i ljudi nasih godina u ovo vreme vec uveliko spavaju, jos si ti vitalan kad uopste mozes da citas bilo kako.![]()
Ja predlažem da federacija proglasi nezavisnost od BiH i da konačno postane nezavisna... I onda nek lepo prizna kog hoće!![]()
Jel ademe, radis li ti igdje, kako zaradjujes za zivot, kad po cijeli dan visis na krstarici?? Da te ne placa mozda ''vlada'' kosova za propagandu![]()
ma radim...i upravo se spremam za krevet.. sutra se ustaje u 09, dorucak i sl. pa posao do 12 h. onda malo duza pauza i ponovo na posao do 22h. znaci na forumu me nema u intervalu od 10-12 h. i ...recimo 18 - 22h.
uuu *** tebi ademe super, 6 sati se radi iz 2 puta, gdje radis ako nije tajna![]()
U prevu si Republika Srpska a i Federacija BIH su nepotrebne.Здушно подржавам овај предлог, Република Српска је ту очигледно непотребна и као таква треба да настави својим путем.
kazu da gde ima dima tu ima i vatre.... ili cesto bude vatre, ja dodajem. sta vi mislite???
U prevu si Republika Srpska a i Federacija BIH su nepotrebne.
Republika Bosna i Hercegovina treba nastaviti svojiom putem.
Još jedan dijasporaški luzer koji sa drugog kontinenta masturbira na Šešeljeve ideje.![]()
Nisam u dijaspori, ovdje sam samo na odmoru, inace sam u trebinju, u Republici Srpskoj, i boli me ***** za seselja, kojeg smatram budalom. Bih nikada nece biti jedinstvena drzava i to je de facto, mi se sad borimo da to bude i de jure. Bih ce se raspasti, jer kad juga nije mogla opstati sa svim kapacitetima, nece opstati ni ova kvazi tvorevina bih
Ustav BiH će se mijenjati htjeli mi to ili ne a RS će biri samostalna onda kad ti budeš reinkarnairan u lik majmuna.To su samo tvoji vlazni snovi, nikada nece postojati republika bosna i hercegovina, u stvari mozda i hoce, kad se Republika Srpska odvoji i postane zapadna Srbija
![]()
Podrzavam nezavisnost RS. I jedna cekam taj dan, pa da slavimo.
kazu da gde ima dima tu ima i vatre.... ili cesto bude vatre, ja dodajem. sta vi mislite???
Nezaboravi i bar pušku ću da ponesem na tu vrstu vašag slavlja.Naravno brate, pozvacemo i ovoga citycentra i ostale mungose da nam se priduze slavlju svinjetine i vina za sve!!!