Da li je moguće....

Nisu toliko strasni ovi rezultati.

написао ми да је обрисао, али није успео до краја :lol:

вирнем сваки дан да видим јел пишеш нешто.
ни сама не знам шта очекујем да прочитам,
а знам да вам није лако, ух.....
држи се, нема ти друге.

Ne veruju ti ljudi, jer je u danasnje vreme takva retkost da neko izjavi "prihvatam kritiku (losu) i sve ostalo sto ste rekli o meni", da kada cak i izjavi, ljudi misle da je to neki vid sarkazma, ironije, trol, sala itd.

Ma on je stvarno bas OK lik, ali ima osobinu da ne zna kad je dosta ( smaranja).
Zaista zeli da pomogne ljudima cak kad im njegova pomoc nije ni potrebna.
A i pise uvek samo jednu ( te istu) recenicu tako da ne ometa diskusije.

Ha ha ha, ma pitam li se zasto je to tako, a stavio si ime "Teksaski rendzer" a sliku Cak Norisa. Trolovski smrducka 95% .

:hahaha::rotf:

kao sto ni meni jedan dobar deo paranoidnih psiho pacijenata ovde ne veruje da im zaista zelim pomoci savetima i pisanjem, jer u nicku imam rec - ZLI.

:hahaha::mrgreen:
Pa imao je drugi nik, neko crnogorsko ime i prezime, ali je isto pisao, a i on je na svoj nacin
dobronameran. Kao i ti;)

PRAVO ime i prezime mi je Milan Đurković a ovo mi je je prvi nick od početka rada krstarice

Prijatelju nisi duzan nikom da se pravdas i da otkrivas svoje pravo ime i prezime. Kome? Zasto?

Ja sam se nasalio.

A onaj ko ti ne veruje, pa treba da mu saljes jmbg i DNk uzorak krvi, stolice i urina - moze da ti pljune pod prozor samo, i da se goni u 3 lepe.

P.s. Mada mislim da sam vidjao nekog forumasa ciji je nick "Milan Djurkovic" i isto je bio iz Novog Sada, al ono, bas me briga, its not of my business, ne diras me, ne diram te.

Back