Gotika
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Vest o ozdravljenju Isidore Bjelice i pored, e sada negde se govori 77 metastaza, a negde 70, no tu negde je ta cifra u optucaju. Ako ima neko od struke na forumu, malo da pojasni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..i ja sam se to negde nedavno pitala, ali rekoh pametnije mi je da cutim, vecito me pogresno protumace...ne znam sta da mislim po tom pitanju, nisam pametna...
Pratim na Fejsbuku i Tviteru komentare, svako ko se zapitao tako kao ti, nazivala bi ih malicioznim, negativnim, neoboženim....i nastane prirodan odijum ili linč ljudi koji joj, što je sasvim prirodno čestitaju na ozdravljnju..
Koji j to čovek koji se raduje tuđoj bolesti? Samo su se ljudi setli njenih ranijih gostovanja i upućivanju otrovnih strelica prema drugim poznatim ličnostima, i to na fin način napomenuli.
Naravno ima ljudi koji sumnjaju u svladavanje tako teške bolesti i da se žena jednostavno samoreklamira iz njoj samo poznatih razloga, ali zbog tako teške bolesti ljudi su vrlo sudržani, i komentari su izrečeni biranim rečima, bivaju izokrenuti u stilu da su demoni u najmanju ruku.
Iskreno ja sam među onima koja je prilično umereno stala na stranu i čak dala komentare na one malobrojne, koji su joj skrenuli pažnju na patetisanje, slikanje, obiđenih 12 zemalja i konačno izlečenje, u gde?.... Makedoniji...uvek doterana i za novine i za TV.
Ne želim nešto naročito da se tema nastavlja, samo duboko smatram, da ona tako sada....dobra, pozitivna, puna ljubavi i lepih reči....za ono malo kojima smeta njeno eksponiranje i neverovanje u 70 metastaza...ima upravo zle etikete (cinici, ljubomorni, nesrećni, podli, zavidni itd)...ja je se sećam od ranije upravo je bila..
oštra, ironična, cinična, uvredljiva...i uvek sa pomalo zlim osmejkom na licu...
Ubeđena sam čak da iza toga stoji velika manipulacija i emotivna ucena na kontu bolesti....
No neka se zvrši na ovome.
Zena zaradjuje pare, jedne godine je na samrti pa pise takve knjige, sledece je ozdravila, onda je opet na samrti sa 70 metastaza, ali
pomogne joj Bog, a kako vidimo i Makedonci.
Za moj ukus sve je to jako ruzno, a o obolelima i da ne govorim kako to sve njima zvuci.
U principu miriše na prevaru, i ko god digne jedan prstić da nešto priupita....ona će "na zlobne i pakosne komentare ne odgovaram"....tri godine bolesti, tri knjige, brojna tv gostovanja, brojna putovanja....zar može neko od tako teške bolesti izdržati taj tempo....pa i nije, najvaznije je da li ona laze i vara narod ili ne....ako to radi onda to treba neko da sankiconise, jer dovodi obican svet u zabludu i sprda se sa
takvim bolestima koje ama bas nikako nisu za sprdnju...ustvari bolje receno ni jedna bolest za to nije,ali ovde se radi o konkretnoj bolesti od kojih zene
umiru svakodnevno na zalost....
...trebalo bi da je bude stid toga sto radi, i da bude sankiconisana na svaki moguci nacin, a ne da je dovode na tv.e ekrane i da od svega prave veliku farsu....
U principu miriše na prevaru, i ko god digne jedan prstić da nešto priupita....ona će "na zlobne i pakosne komentare ne odgovaram"....tri godine bolesti, tri knjige, brojna tv gostovanja, brojna putovanja....zar može neko od tako teške bolesti izdržati taj tempo
Trebalo bi sve to preispitati i sankcionisati.
ja sam nju gledala na tv-u kaze da je odbila i hemo i zracenje, kao ne zato sto ne veruje doktorima nago zato sto to njen organizam ne bi podneo
Citao sam po guglu malo te njene izjave mislim da tu u stvari novinari preteruju i senzacionalisticki pisu. Ona kaze "po cetvrti put joj se bolest vraca i opet izlazi kao pobednik". Nigde ni sama ne tvrdi, kako kazu, da je "definitivno pobedila rak", vec samo da je "i ovaj put izasla kao pobednik". Sto neko kaze, daj Boze svima da pobede ovu bolest ali da ovde ima nekakvog preterivanja i medijske manipulacije i to stoji.
Da i ja mislim da laže čim zine.....njeni nalozi na FB i na Tviteru dovoljno govore.....mislim da žena nema skrupula...
ajd što ona laže, nego što si joj još i ti dala medijski prostor... i to na pdf zdravlje tumačiš dijagnozu (koja je laž?) a temu vodiš u pravcu njene manipulacije.
Berta, koji je molim te ovo medijski prostor?...Ok, možda tema i ne pripada ovde, a možda i pripada.....ako ništa zbog onih koji su oboleli od kancera, da veruju zvaničnoj medicini, sebi, svom organizmu, a ne ženi koja očigledno manipuliše i zloupotrebljava svoju bolest zarad materijalne koristi i popularnosti..
U bolesti se čovek hvata za slamku....nikako nije u redu, da joj ljudi bolesni od ove opake bolesti poveruju i krenu njenim stopama...
Ponavljam možda tema nije za ovaj pdf....u uvodnom postu sam i mislila da će se javiti i logično mi je, neko od lekara....međutim dobro je što su se javili i oni koji eto na nesreću su ili bolovali ili boluju od te bolesti.....