Da li je moguce?HITAN ODGOVOR!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocigledno, svakom svoje.... He, he

Jedni su protivnici tampona, a drugi ulozaka...

Jedni kazu koristite pilule, najbolje su, drugi kazu nisu bezbedne...

Ja licno koristim i jedne i druge i za sada mi je sasvim ok.

Sto se zastite od trudnoce tice (posto ne zelim vise dece), smatram da su najbolje kontraceptivne tablete. Meni nisu promasile. I nemam nezeljenih efekata.

Kondomi pucaju... A ako imas stalnog partnera (zivite zajedno), mogucnost infekcije svakako postoji... Plodni dani, prekinut snosaj, i sl... te metode su imale za rezultat da sam ponosna mama (prvi put) i posle toga dva abortusa, koji su najuzasnije iskustvo koje sam imala... pa birajte...

Jedini siguran nacin je apstinencija. Da vidim ko ce to da izabere? He, he

Au Bozhe,pa ne prave se deca tako lako! Ali da postoji mogucnost od trudnoce,postoji ali mala! Treba imati srece da se u isto vreme desi da ti je jajna celija spremna za oplodnju i da je neki spermatozoid dovoljno pokretan da je oplodi. Znam mnoge parove koji vec godinama pokushavaju da ostanu u drugom stanju ali ne ide. Naravno ne iskljuchujem i porast u abortusu kao "sredstvu kontracepcije" ali nije to bash tako jednostavno.
Ja ne koristim ni pilule ni kondome ali nameravam da pochnem da koristim pilule za kontracepciju ne zbog zashtite od trudnoce vec drugih pozitivnih efekata.
A shto se priche o uloshcima i tamponima tiche,tamponi su zakon! :))

ja zelim dete ali ne na ovakav nacin msm ipak radim ne prijavljeno i on nema stalan posao bilo bi zezuto..al ako je sudjeno sudjeno mi... :)

Sto ne volim ovakve "izgovore" za sopstvene greske/neuspehe. Postoji nepromisljenost i svako je odgovoran za svoje postupke. A to "ako sam ostala trudna (da, zelim dete, ali ne sad) onda mi je/nije sudjeno" a niko ne priznaje svoju neodgovornost u ozbiljnoj situaciji pa za svoje nerazmisljanje je uvek tu mesto "sudbini". Ovo se nije toliko odnosilo na tebe licno, samo me je podstaklo na komentarisanje "in general" jer pomenuto ponasanje neretko vidjam u mnogim zivotnim sferama ljudi. Tebi zelim sve najbolje, sta god da se desi! :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back