Da li je moguce da prijateljstvo preraste u vezu ako ste ranije vec bili zajedno?

Pa najcudnije od svega je to sto on nije rekao "zbogom" i prekinuo svaki kontakt sa mnom, nego je izrazio zelju da bude sam, da se preispita da li je sposoban ponovo da voli, a ujedno i zelju da mi ostanemo prijatelji. Mislim da mu je potrebno da oseti glad za ljubavlju, a to nije mogao dok smo bili zajedno jer sam ja uvek bila dostupna u svako doba za njega, davala sam mu 100% sebe, prakticno je imao sve na tacni...

Mila, zvuci kao da vec ima nesto u planu ili je poceo da se vidja sa nekom, a tebe bi da drzi kao rezervu, ako zatreba... Zelis li da budes tamo neka druga, treca ili koja vec postava sa klupe :neutral:?

Dok je bio u braku - verovatno je brak bio problem da vasa veza bude kako valja... :aha:. Sada mu treba prostor, pazi molim te, da bi osetio glad za nekim... :rotf: Mislis da ce za tobom :think: ?

Servira ti nebuloze ocekujuci da ces da zagrizes varalicu kao socni mamac jer, verovatno, zna da ti se jos dopada. Stisni srce, nabaci osmeh i garderobicu u kojoj se dobro osecas, pa sa drustvom ili bez - pravac u zivot :zurka:. Vrlo brzo ces biti zahvalna sebi sto si krenula dalje.

Mila, zvuci kao da vec ima nesto u planu ili je poceo da se vidja sa nekom, a tebe bi da drzi kao rezervu, ako zatreba... Zelis li da budes tamo neka druga, treca ili koja vec postava sa klupe :neutral:?

Dok je bio u braku - verovatno je brak bio problem da vasa veza bude kako valja... :aha:. Sada mu treba prostor, pazi molim te, da bi osetio glad za nekim... :rotf: Mislis da ce za tobom :think: ?

Servira ti nebuloze ocekujuci da ces da zagrizes varalicu kao socni mamac jer, verovatno, zna da ti se jos dopada. Stisni srce, nabaci osmeh i garderobicu u kojoj se dobro osecas, pa sa drustvom ili bez - pravac u zivot :zurka:. Vrlo brzo ces biti zahvalna sebi sto si krenula dalje.

z:dm5::worth::worth::worth::ok:

Nece taj nikad biti "gladan" tebe na zalost..to se ne desava tako, pogotovo ako je on trazio da budete prijatelji..nikad ga neces "dotaci" na taj nacin..mada mi se sve cini sta god ti savetovali ljudi ovde, ti ces cekati na njega u "pripravnosti"..ne znam sto uopste i trazis savet kad vec znas sta ces. MOzda sam ispala drska sad, ali tako je

Mislite li da je moguce da prijateljstvo preraste u vezu ako ste prethodno vec bili zajedno? Ima li neko takvo iskustvo? Ja sam u vezi skoro dve godine, sada smo se dogovorili da budemo prijatelji, jer se lepo slazemo, ali nema dovoljno emocija sa njegove strane jer je on u trenutku naseg susreta prolazio kroz agoniju razvoda pa sam mu bila vise kao uteha, ali sam se ja u medjuvremenu zaljubila u njega kao nikad u zivotu i dala mu 100% sebe da bi mi on sada, kada je konacno spreman za ljubav rekao da zeli da oseti glad za nekim. Pitam se, ako smo sad kao prijatelji, mozda tu glad koju nije osetio dok sam mu davala sve konacno oseti sad kad toga nema?

hmm, ima ljubavi koje proisteknu iz prijateljastva, i prijateljstva koja proisteknu iz ljubavi...mada, ne verujem da se "ljubavna glad" (bar kako je ja kontam) moze osetiti prema nekome ko ti je prijetelj/ljubavnik..prosto, taj osecaj gladi trazi nesto sasvim drugo, a ne prijateljski nastrojenu individuu...ako me iko sad ovde razume...:roll:

Mislite li da je moguce da prijateljstvo preraste u vezu ako ste prethodno vec bili zajedno? Ima li neko takvo iskustvo? Ja sam u vezi skoro dve godine, sada smo se dogovorili da budemo prijatelji, jer se lepo slazemo, ali nema dovoljno emocija sa njegove strane jer je on u trenutku naseg susreta prolazio kroz agoniju razvoda pa sam mu bila vise kao uteha, ali sam se ja u medjuvremenu zaljubila u njega kao nikad u zivotu i dala mu 100% sebe da bi mi on sada, kada je konacno spreman za ljubav rekao da zeli da oseti glad za nekim. Pitam se, ako smo sad kao prijatelji, mozda tu glad koju nije osetio dok sam mu davala sve konacno oseti sad kad toga nema?

kako je ovo strasno.
mene zaboli utroba kada cujem nesto slicno.
za mene glad u startu mora da ima osnovu, nije nuzno da se oseti odmah, ali zna se za kratko vreme i trebalo bi da ima uzlaznu putanju. lepo si napisala da si bila tu da ne bude sam. meni se majke mi povraca sada od tuge.
ja sam u ok odnosima sa vecinom bivsih. i to mi je sasvim ok. ali kada jednom prestanem da osecam ljubav ili dopadanje prema nekome automatski nemam nikakvu fizicku zelju za njim. cak ne mogu da zamislim da smo se i u tom smislu odnosili jedno prema drugom.tako da ih gledam kao aseksualna bica i takva sam prema njima. kao da zatvorim te neke prolaze zauvek.zbog toga mogu sasvim veselo i iskreno da se obradujem i pricam o svemu sa njima.i zovem ih drugarima.

Nece taj nikad biti "gladan" tebe na zalost..to se ne desava tako, pogotovo ako je on trazio da budete prijatelji..nikad ga neces "dotaci" na taj nacin..mada mi se sve cini sta god ti savetovali ljudi ovde, ti ces cekati na njega u "pripravnosti"..ne znam sto uopste i trazis savet kad vec znas sta ces. MOzda sam ispala drska sad, ali tako je

Uze mi reci iz usta :ok:. Ja cu sad pogledati nove postove do kraja i orevuar, orezervoar, o kanta , o lavor...i ostalo.... na ovoj temi koja je apsolvirana, cini mi se... ;)

P.S. Nisi drska vec realna :).

Ne mogu a da se ne nasmejem..taj tvoj "gladan ljubavi" sere za medalju!

Evo ti ideje, Veseli Oblacak. Lepo kupi neku medalju (ili napravi od zlatnog papira/folije), provuci neki koncic/kanap i obesi mu oko vrata uz cestitke sa recima iznad z:mrgreen:. Sve ce da vam oboma bidne jasno u momenat... :lol:.

Eeee, ali ako mislis da njegova k-e-njaza ipak nije za zlato vec za srebro, bronzu ili samo pohvalu/zahvalnicu za pokusaj - obrati paznju da ga ne ovekovecis vise no sto treba i tako uvredis neke prosle ili naredne mlade nade "gladne ljubavi"... z:mrgreen:

Back