guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
naravno da može
gde je jednom iskočila bubuljica
80 % su veće šanse da će sledeći put isto tu..
gde je jednom iskočila bubuljica
80 % su veće šanse da će sledeći put isto tu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa najcudnije od svega je to sto on nije rekao "zbogom" i prekinuo svaki kontakt sa mnom, nego je izrazio zelju da bude sam, da se preispita da li je sposoban ponovo da voli, a ujedno i zelju da mi ostanemo prijatelji. Mislim da mu je potrebno da oseti glad za ljubavlju, a to nije mogao dok smo bili zajedno jer sam ja uvek bila dostupna u svako doba za njega, davala sam mu 100% sebe, prakticno je imao sve na tacni...
Mila, zvuci kao da vec ima nesto u planu ili je poceo da se vidja sa nekom, a tebe bi da drzi kao rezervu, ako zatreba... Zelis li da budes tamo neka druga, treca ili koja vec postava sa klupe?
Dok je bio u braku - verovatno je brak bio problem da vasa veza bude kako valja.... Sada mu treba prostor, pazi molim te, da bi osetio glad za nekim...
Mislis da ce za tobom
?
Servira ti nebuloze ocekujuci da ces da zagrizes varalicu kao socni mamac jer, verovatno, zna da ti se jos dopada. Stisni srce, nabaci osmeh i garderobicu u kojoj se dobro osecas, pa sa drustvom ili bez - pravac u zivot. Vrlo brzo ces biti zahvalna sebi sto si krenula dalje.
Mislite li da je moguce da prijateljstvo preraste u vezu ako ste prethodno vec bili zajedno? Ima li neko takvo iskustvo? Ja sam u vezi skoro dve godine, sada smo se dogovorili da budemo prijatelji, jer se lepo slazemo, ali nema dovoljno emocija sa njegove strane jer je on u trenutku naseg susreta prolazio kroz agoniju razvoda pa sam mu bila vise kao uteha, ali sam se ja u medjuvremenu zaljubila u njega kao nikad u zivotu i dala mu 100% sebe da bi mi on sada, kada je konacno spreman za ljubav rekao da zeli da oseti glad za nekim. Pitam se, ako smo sad kao prijatelji, mozda tu glad koju nije osetio dok sam mu davala sve konacno oseti sad kad toga nema?
Mislite li da je moguce da prijateljstvo preraste u vezu ako ste prethodno vec bili zajedno? Ima li neko takvo iskustvo? Ja sam u vezi skoro dve godine, sada smo se dogovorili da budemo prijatelji, jer se lepo slazemo, ali nema dovoljno emocija sa njegove strane jer je on u trenutku naseg susreta prolazio kroz agoniju razvoda pa sam mu bila vise kao uteha, ali sam se ja u medjuvremenu zaljubila u njega kao nikad u zivotu i dala mu 100% sebe da bi mi on sada, kada je konacno spreman za ljubav rekao da zeli da oseti glad za nekim. Pitam se, ako smo sad kao prijatelji, mozda tu glad koju nije osetio dok sam mu davala sve konacno oseti sad kad toga nema?
Nece taj nikad biti "gladan" tebe na zalost..to se ne desava tako, pogotovo ako je on trazio da budete prijatelji..nikad ga neces "dotaci" na taj nacin..mada mi se sve cini sta god ti savetovali ljudi ovde, ti ces cekati na njega u "pripravnosti"..ne znam sto uopste i trazis savet kad vec znas sta ces. MOzda sam ispala drska sad, ali tako je
Ne mogu a da se ne nasmejem..taj tvoj "gladan ljubavi" sere za medalju!